Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιός της, αλλά και μία γυναίκα που συνάντησε τυχαία, έκαναν την Σίσσυ Χρηστίδου να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα, όπως αποκάλυψε η ίδια! Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της, το «Πρωινό ΑΝΤ1» και τις κριτικές που έλαβε.

«Χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Φίλιππος για 10 μέρες. Έπρεπε να πηγαίνω στην εκπομπή… Έκλαιγα στο καμαρίνι και έπρεπε να βγω να κάνω εκπομπή. Ο φόβος μου ήταν μην το μάθει κανείς και έρθει στο νοσοκομείο. Μη μαζευτούν δημοσιογράφοι από κάτω κλπ. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας δημοσιογράφος που πίστευα ότι το σεβάστηκε -μέχρι πριν λίγες μέρες που δημοσιοποίησε τελικά τις φωτογραφίες έξω απ’ την κλινική», είπε η Σίσσυ και συνέχισε: «αυτό που μετράει είναι ότι εκείνη την περίοδο ήταν που πήρα αποφάσεις. Κάθεσαι και στεναχωριέσαι για πράγματα μικρά που σου φαίνονται τεράστια μέχρι να σου συμβεί κάτι ουσιαστικό, ένα ουσιαστικό πρόβλημα, αυτό μπορεί να είναι μόνο πρόβλημα υγείας… να μην ξέρεις τι να κάνεις για να προστατεύσεις το παιδί σου, εκεί γίνονται όλα τόσο μικρά και σταμάτησαν να μ’ ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Αυτή τη στιγμή τη ρουφάω τη ζωή μου. Βρήκα άλλη ισορροπία με τον άντρα μου, με τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Πριν δεν ήμουν έτσι, ήμουν ένας άνθρωπος μέ��α σε μεγάλο άγχος. Σε πολλούς έχει συμβεί αυτό, κάτι συνταρακτικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου για πάντα».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι μια τυχαία συνάντηση την έκανε πιο ήρεμη: «συνάντησα έναν άνθρωπο πέρυσι, πολύ σημαντικό για μένα. Δεν έχει σημασία να μπούμε σε λεπτομέρειες. Μου άλλαξε πάρα πολύ τη ζωή. Ένιωσα ότι αυτή η γυναίκα με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε από τον πανικό. Μου έδωσε μια σταθερά, με έκανε να αισθάνομαι πιο ασφαλής. Μου είπε μια πολύ σημαντική κουβέντα… μου είπε ότι οι άνθρωποι που νοιάζονται γι’ αυτά που θα πουν οι άλλοι είναι οι πιο φτωχοί. Εκεί συνειδητοποίησα ότι έκανα πολλά πράγματα γι’ αυτό, για την εικόνα μου. Μπήκα σε ένα τριπάκι να δείχνω κάτι... Ακόμα και όταν πήγαινα καλεσμένη σε μια εκπομπή, με ενδιέφερε να ‘ναι ικανοποιημένος αυτός που με κάλεσε, να πήγε καλά η εκπομπή του κλπ. Πλέον δεν έχω τέτοια άγχη. Είχα πολύ καιρό να ‘μαι τόσο καλά».

«Δεν έχω φτάσει ακόμα να πω ότι μου λείπει η τηλεόραση. Για την ώρα, επειδή τρέχω για διάφορα πράγματα, δεν αισθάνομαι έτσι. Όταν τελείωσε πέρυσι η σεζόν ήθελα πολύ να απομακρυνθώ από αυτό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτή τη χρονιά. Την είχα πολύ μυθοποιημένη τη δουλειά στο μυαλό μου. Περνούσα πάντα πολύ ωραία στη δουλειά», είπε η Σίσσυ για το «Πρωινό ΑΝΤ1», ενώ δεν έκρυψε ότι οι κακές κριτικές την επηρέασαν περισσότερο απ’ όσο περίμενε, μέχρι που αποφάσισε να πει «ως εδώ» και να συνεχίσει ανεπηρέαστη.

Αναφερόμενη σ��ον πρώτην συνεργάτη της, Χρήστο Φερεντίνο, η παρουσιάστρια επισήμανε πως είναι δύο πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι και πρόσθεσε: «παρόλα αυτά όμως πίστευα ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά, αφού έχουμε τόσο διαφορετικά ενδιαφέροντα. Εγώ ήμουν εκπαιδευμένη στο ψυχαγωγικό πρωινό όχι μόνο ως επαγγελματίας αλλά και πριν, ως τηλεθεάτρια. Προσπαθούσε ο ένας να προσαρμοστεί στον άλλον».