​Η Δούκισσα Νομικού δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στη ζωή της, είναι πολύ ερωτευμένη με τον Χρήστο Χολίδη, πριν λίγες ημέρες έκανε το καινούργιο της τηλεοπτικό ξεκίνημα, όπου περνάει πολύ ωραία στην εκπομπή «OLA» με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή και θέλει να πάρει το πτυχίο της. Μίλησε ακόμα και για την έκπληξη του Θέμου στην πρεμιέρα της εκπομ��ή τους που έφερε καλεσμένο τον αγαπημένο της!

Ο έρωτάς της με τον Χρήστο Χολίδη

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και μιλάει πια με άνεση για εκείνον και τη σχέση τους.

«Ο γάμος δεν έχει να κάνει με την ηλικία, όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Προς το παρόν μου αρέσει η ζωή μου ακριβώς όπως είναι.»

«Συγχωρώ εύκολα τα λάθη του αγαπημένου μου, ξεχνώ όμως δύσκολα! Μπορεί να δίνω δεύτερες ευκαιρίες γιατί θέλω κι εγώ να έχω δεύτερες ευκαιρίες όταν κάνω λάθη, εάν όμως κάποιος με πληγώσει το θυμάμαι για πάντα!»
Όσο για τη ζήλεια; Εκείνη δηλώνει ότι της αρέσει να την ζηλεύουν και να ζηλεύει!

«Μου αρέσει και να ζηλεύω και να με ζηλεύουν, αλλά λίγο!»

Δεν εκμεταλλεύεται την εξωτερική της εμφάνιση για να κερδίσει κάτι: «Όταν θέλω να κερδίσω κάτι χρησιμοποιώ το μυαλό και όχι την εξωτερική εμφάνιση.»

Η έκπληξη του Θέμου

«Αν το γνώριζα από πριν, μπορεί να μην είχε γίνει καν! Θα τους το είχα καταστρέψει! Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα και ξέρω πως μόνο ο Θέμος θα μπορούσε να το καταφέρει! Την πλάκα από έναν τέτοιον άνθρωπο τη δέχομαι και στο τέλος του ετοιμάζω και εγώ πολλές… εκπληξούλες!

Το καινούργιο της τηλεοπτικό ξεκίνημα

Εκτιμώ πολύ τον Θέμο και τον Βαγγέλη για να μείνουμε σε μια καθαρά τυπική-επαγγελματική σχέση. Θα επιδιώξω να μην χαθούν από τη ζωή μ��υ μόλις τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα ��η δεδομένη τηλεοπτική σεζόν δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε κάποια άλλη εκπομπή εκτός από το «ΟLA ».

Κρύβει άσους στο μανίκι- Το πτυχίο της στην ΑΣΟΕΕ

«Έβαλα στόχο να πάρω το πτυχίο μου στην ΑΣΟΕΕ, διαβάζω, κάνω εργασίες και δίνω μαθήματα που είχα αφήσει. Καιρός ήταν, γιατί το μοναδικό πράγμα που με έκανε να νιώθω ενοχές και τύψεις ήταν το γεγονός ότι είχα αφήσει πίσω τη σχολή μου».