«Όταν στερεύουν οι ιδέες... αρχίζουν οι αντιγραφές», γράφει το δεξί χέρι του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου, στο blog της και μπαίνει δυναμικά στον «πόλεμο» με τον Γιώργο Παπαδάκη! Μάλιστα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε και φωτογραφίες για του λόγου το αληθές, φτάνοντας την κόντρα μεταξύ των πάλαι ποτέ συνεργατών στο «κόκκινο»!

Η Μάγδα αναφέρεται στην παρουσίαση θεμάτων μπροστά από το videowall και μας γνωστοποιεί πως... άλλοι την ενημέρωσαν ότι αντιγράφουν την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

«Πριν από καιρό αρχίσαμε στην εκπομπή να κάνουμε την παρουσίαση των καρτών όρθιοι μπροστά στο στούντιο. Καλά μέχρι εδώ, δεν ανακαλύψαμε δα και την Αμερική... Όμως, πριν από μία εβδομάδα ζητήσαμε στον αέρα από τον κύριο Αλέξη Μητρόπουλο, να έρθει μαζί μας όρθιος, να μας εξηγήσει τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης. Ο Γιώργος μου είπε μπροστά σε όλους χαριτολογώντας, “καλά Μάγδα, τώρα θα φάμε αντιγραφή σε δύο εβδομάδες, το πολύ” Αποφασίσαμε μετά από εκείνη την ημέρα να αναλύουμε τις κάρτες ξεχωριστά με τον κάθε ειδικό όρθιοι.

Πέρασαν 8 ημέ��ες!

Σηκώσαμε το Σάββατο τον κύριο Χριστόπουλο τον φοροτεχνικό και βέβαια τον Άδωνη Γεωργιάδη να μας σχολιάσει τις μειώσεις των επιδομάτων στις οικογένειες με παιδιά .
Ο Αυτιάς τελικά κάτι ήξερε... σήμερα το κατάλαβα και εγώ και όσοι ήταν παρόντες καλεσμένοι στην εκπομπή μας εκείνη την ημέρα», γράφει η δημοσιογράφος.

Και η Μάγδα Τσέγκου συνεχίζει παραθέτοντας τις εξής εικόνες και γράφοντας στις λεζάντες:

1.jpg

Ο φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος εξηγεί τα μέτρα Κυριακή 11-2012

2.jpg

Ο Άδωνης Γεωργιάδης σχολιάζει τους νέους μισθούς το Σάββατο 10-11-2012

3.jpg

Ο Καθηγητής Κος Αλέξης Μητρόπουλος αναλύει το ασφαλιστικό την Κυριακή 4-11-2012

4.jpg

Ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης σχολιάζει όρθιος τις κάρτες στο Πρωινό του Παπαδάκη Τετάρτη 14-11-2012

«Η αντιγραφή, άργησε μόνο... 8 ημέρες, γι αυτό λένε πως όταν στερεύουν οι ιδέες, αρχίζουν οι αντιγραφές. Κάτι ξέρουν!», καταλήγει η δημοσιογράφος!