Με τη στρατιωτική θητεία του συντρόφου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου ασχολήθηκαν και σήμερα στο «Πρωινό mou». Έξαλλος έγινε ο Δ. Ο��γγαρέζος που λέτε όταν έμαθε ότι ο Ματέο δεν εμφανίστηκε στο στρατόπεδο και τον ψάχνουν όλοι.

«Για μένα αν δεν είναι θέμα “πιστεύω” και συνείδησης, πιστεύω ότι είναι ξεφτίλα να είσαι 45 χρονών και να μην έχεις πάει φαντάρος. Στο λέω ξεκάθαρα, γιατί το συζητάμε τρεις μέρες τώρα. Σιγά το παλούκι. Όλοι πήγαμε και δεν πεθάναμε. Πήγαμε φαντάροι, δεν έγινε και τίποτα. Φάγαμε και άμμο στα φασολάκια, πήγαμε και σκοπέτο και βαρέσαμε τέσσερις ώρες και σκουπιδιάρα κάναμε, εντάξει δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Όλα αυτά αν το αποφεύγεις και δεν είναι τα πιστεύω σου και δεν είσαι αντιρρησίας συνείδησης, που αυτό είναι μια άλλη συζήτηση», ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που φαίνεται ότι τα έχει ψιλοπάρει με τη συζήτηση για τη θητεία του Ματέο.

ouggarezos.JPG


Αλλά και οι υπόλοιποι σχολίασαν την είδηση ότι ο καλός της Ελένης δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του στην Τρίπολη.

«Ο Ματέο θα κάνει φανταριλίκι ξεπέτα. Μόνο 45 μέρες θα πάει και θα εξαγοράσει τη θητεία του. Το θέμα είναι πότε θα πάει γιατί δεν πήγε ούτε χθες. Όλο λέει ότι θα πάει και δεν πάει. Λες να λουφάρει;», είπε με το γνωστό της ύφος η Σάσα Σταμάτη και ο Ουγγαρέζος συνέχισε στο ίδιο βιολί:

«Θα κάνει που θα κάνει θητεία 45 μέρες, μια αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά θα είναι».

Πάντως Φαίη και Γιώργος ήταν κύριοι. Η Φαίη να τον δικαιολογήσει τον άνθρωπο, ο δε Γιώργος άχνα. Ε… είχαν τους συνεργάτες τους για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.