Για τον πόλεμο των… Rolex που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Ηλία Κασιδιάρη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή «Όλα».

Η πρώην παρουσιάστρια, φρόντισε να δικαιολογήσει το στεφάνι της και τόνισε ότι το Rolex, που ο Ηλίας Κασιδιάρης το... κοστολόγισε στα 7.000 ευρώ, δεν το αγόρασε με τα λεφτά του ελληνικού λαού, αλλά όταν δεν είχε εκλεγεί βουλευτής.

Δηλαδή η Ευγενία είπε ότι το πανάκριβο αυτό ρολόι το αγόρασε από τα χρήματα που βγάζει από το βιβλιοπωλείο, το οποίο παρεμπιπτόντως κάθε τρεις και λίγο του το καίνε οι κουκουλοφόροι!

«Το Rolex του Άδωνη δεν είναι μαϊμού και όπως έχει πει και ο ίδιος το είχε αγοράσει πριν γίνει βουλευτής. Τώρα με τα λεφτά που παίρνου��ε όλοι μας για Rolex δεν το πολυκόβω, αλλά τέλος πάντων όσοι τα έχουμε καλά κάναμε και τα πήραμε τότε», είπε η Ευγενία.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι εκνευρίζεται πάρα πολύ όταν βλέπει να επιτίθενται στον σύζυγό της.

«Εκνευρίζομαι πάρα πολύ με το χαμηλό επίπεδο. Ο λόγος για τον οποίο γίνονται αυτές οι δήθεν μάχες είναι για καλύψουν άλλα πράγματα, πολύ σοβαρότερα», είπε.

Όσο για τις γνώσεις του Άδωνη για τα Γκαβέλο, η Ευγενία ομολόγησε ότι απόρησε και η ίδια, όμως ο Άδωνης κυκλοφορεί στην πιάτσα και μαθαίνει πράγματα. Εξέφρασε μάλιστα και ένα μικρό παραπονάκι που τώρα που τα έμαθε δεν της έχει κάνει ένα δώρο.