Η Miss Ελλάς 2010, Μαντώ Γαστεράτου είναι το νέο πρόσωπο στο πάνελ του «Πρωινού mou», για μία εβδομάδα τουλάχιστον, όπως είπε και ο Γιώργος Λιάγκας και μετά… βλέπουμε!

Η Μαντώ είναι το κορίτσι από τη γνωστή διαφήμιση κινητής τη��εφωνίας με τον τύπο έξω από το γήπεδο που πουλάει hot dog και εξυμνεί τα… φυσικά της χαρίσματα. Γι’ αυτό είπαν να την υποδεχθούν στην εκπομπή, φτιάχνοντάς της hot dog.

Άκης Πετρετζίκης και Δημήτρης Ουγγαρέζος διαγωνίστηκαν για το καλύτερο hot dog και τα… μάτια της Μαντούς, η οποία διάλεξε το hot dog του Άκη.

manto-gasteratou.jpg


Μάλιστα όταν η νεοφερμένη πήγε να κάτσει στη θέση της, δίπλα στη Σάσα Σταμάτη, η δημοσιογράφος φρόντισε να την κάνει να νιώσει αμέσως… άνετα.

«Πώς αισθάνεσαι που διάλεξε το λουκάνικο του Άκη και όχι το δικό σου;», ρώτησε τον Ουγγαρέζο ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα πετάχτηκε λέγοντας:

«Είναι το μεγαλύτερο γι’ αυτό»!!!!!

Το κορίτσι φυσικά δεν είπε τίποτα. Τι να πει κιόλας; Για μια εβδομάδα πήγε εκεί. Το μέλλον είναι αβέβαια… Το είπε και ο Γιώργος:

«Μαζί μας για την εβδομάδα αυτή και ποτέ κανείς δεν ξέρει, η Μαντώ Γαστεράτου», είπε ο παρουσιαστής και σύστησε και την κοπέλα επίσημα στο κοινό.