Την επιτυχία και την φήμη των One Direction φαίνεται πως θέλησαν να εξαργυρώσουν στο βρετανικό «X Factor»: η live εμφάνιση του συγκροτήματος στο talent show διαφημίστηκε όσο δεν πάει άλλο, όμως, αποδείχθηκε... «κονσέρβα»!

Χιλιάδες fans των One Direction στήθηκαν μπροστά στις οθόνες τους για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα, όμως, την ίδια ώρα, τα μέλη του απολάμβαναν τον ήλιο... στις ΗΠΑ!

ΧFactor

Είναι δυνατόν να είσαι ταυτόχρονα σε στούντιο του Λονδίνου και σε δρόμο του Hollywood; Σύμφωνα με το βρετανικό κανάλι ITV.... ναι!

Προκειμένου να μην χάσουν σε τηλεθέαση, ουδείς από το «X Factor» μπήκε στον... κόπο να ενημερώσει πως η εμφάνιση των παιδιών είχε μαγνητοσκοπηθεί στις 30 Οκτωβρίου! Μάλιστα, φρόντισαν ώστε οι κριτές να φορούν τα ίδια ρούχα, οι θαυμάστριες να ουρλιάζουν, ενώ ένα preview βίντεο με τους One Direction να τραγουδούν το «Little Things» (όπως στο υποτιθέμενο live) αφαιρέθηκε από το YouTube.

Κι ενώ οι One Directioners «έλιωναν» ακόμα μία φορά με το boy band, ο Niall Horan, ο Louis Tomlinson και ο Zayn Malik απαθανατίστηκαν στο Λος Άντζελες, που... ένα τσιγάρο δρόμο από το Λονδίνο ΔΕΝ το λες!

L.A.