Καιρό είχε να κάνει δηλώσεις η Κατερίνα Γκαγκάκη και η παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να μας διαφωτίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου τώρα που καταργήθηκε το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

«Ο Χ. Φερεντίνος δεν παύει να είναι ένας πολύ βασικός, κεντρικός και αγαπημένος συνεργάτης και ο στόχος είναι να έχει κάποια στιγμή, πολύ σύντομα κάτι και εκείνος δικό του. Μη με ρωτήσετε να σας πω τι δικό του. Εϊναι από αυτά, τα οποία συζητιούνται», είπε η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1.

Πάντως τα πράγματα παραμένουν ρευστά για τη Σίσσυ Χρηστίδου που στην παρουσίαση του προγράμματος η αλήθεια είναι ότι δεν την είδαμε.

«Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια παρουσιάστρια πάρα πολύ αγαπημένη. Είπαμε ότι μόλις βρεθεί το φορμάτ, θα είναι μεγάλη μας χαρά να είναι μαζί μας. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά περισσότερα χρόνια μαζί μας και αυτή τη στιγμή είναι πάλι στον αέρα», είπε.

Η Κατερίνα Γ��αγκάκη αποκάλυψε επίσης ότι έπεσε γερό ψαλίδι για να βγει το Dancing with the Stars στον αέρα.

«Προφανώς υπήρχε μια ξεκάθαρη κατεύθυνση, η οποία έλεγε να μειωθούν τα κόστη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας σε αυτή τη χώρα και ειδικά στο χώρο των μέσων, ο οποίος να μην το αντιμετωπίζει καθημερινά και να μην προσπαθεί να βρει μια λύση σ’ αυτό το πρόβλημα», είπε.