Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το’ κανε πάλι το θαύμα της σήμερα το πρωί στο «Μες στην Καλή χαρά». Κάποιος θα πρέπει να της πει μάλλον ότι είναι καλύτερα να μασά παρά να μιλά, διότι εκθέτει ανθρώπους και τι ανθρώπους… την Ελένη Μενεγάκη!

Πού κολλάει η Ελένη Μενεγάκη; Θυμάστε που στο star.gr είχε γράψει ότι η Ελένη έδωσε στον αέρα της εκπομπής της λάθος αριθμό τηλεφώνου και την έπιασε πανικός;Ε… σήμερα, κάτι ανάλογο έπαθε και η Ναταλία, που αντί να δώσει το σωστό αριθμό για το διαγωνισμό που κάνει η εκπομπή, έδωσε ένα άλλο πενταψήφιο νούμερο. Εκεί λοιπόν, τσουπ, πετάχτηκε και η ξανθιά και την έκανε την γκάφα της.

«Σαν την Ελένη Μενεγάκη, που στην εκπομπή της έκανε λάθος και έδωσε το τηλέφωνο του σπιτιού της», είπε η Κωνσταντίνα και η Ναταλία δεν ήξερε τι να πει για να το μαζέψει!!!!

Το προσπέρασε άρον, άρον και συνέχισε με τον διαγωνισμό η γυναίκα, αλλά το κακό είχε γίνει. Πού ξέρει η Κωνσταντίνα το τηλέφωνο του σπιτιού της Ελένης; Μα το κορίτσι ήταν μοντέλο στην εκπομπή της καλέ, πριν κάτσει στον καναπέ της Ναταλίας και είχε κάνει τα κονέ της. Ποια θα είναι η αντίδραση της Ελένης; Άγνωστη…

Δείτε την γκάφα της συνεργάτιδας της Ναταλίας Γερμανού…