Μία ακόμα επώνυμη που έπεσε θύμα χάκερ στο Facebook είναι και η Κατερίνα Γερονικολού που πρωταγωνιστούσε στους «Βασιλιάδες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της στο Facebook και κάνουν αναρτήσεις σαν να πρόκειται για εκείνη.

geronikolou.jpg

Πριν από μια εβδομάδα για παράδειγμα η… υποτιθέμενη Κατερίνα είχε γράψει στον τοίχο της στο Facebook ότι τον Ιανουάριο θα γίνει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου των «Βασιλιάδων».

«Η σειρά έρχεταιιιιιι τ��ν Ιανουάριο στο MEGA», έγραφε το μήνυμα, αλλά έλα που δεν το είχε γράψει η ηθοποιός.

Μάλιστα οι χάκερ δεν διστάζουν να συνομιλούν και με φίλους της, σαν να είναι η ίδια, με αποτέλεσμα πολλοί να την παίρνουν τηλέφωνο και να την ρωτούν αν όντως είναι δικό της το προφίλ.

«Μου τηλεφώνησε πρόσφατα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραξενεμένος και μου λέει: “με σένα αλλάζω μηνύματα στο Facebook ή μήπως είναι μια άλλη που υποδύεται εσένα;” Έμεινα εμβρόντητη… Η μπάλα χάνεται και παρόλο που τρέχω με τον Τρελαντώνη πρέπει να δω τι θα γίνει και με… την άλλη Κατερίνα», δήλωσε η ηθοποιός.

Σκέφτεται μάλιστα να απευθυνθεί άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει πώς θα αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση.