Σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει το Dancing with the Stars 3. Αρχές Νοεμβ��ίου το περιμέναμε, για τις 12 του μήνα ήταν η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και τελικά, ούτε αυτή την Κυριακή θα δούμε τους διάσημους να δοκιμάζουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ο ΑΝΤ1 με επίσημο δελτίο τύπου ανακοινώνει ότι λόγω της σοβαρής πολιτικής επικαιρότητας την Κυριακή, το Dancing δεν θα κάνει πρεμιέρα. Στη θέση του μάλιστα θα μεταδοθεί πολιτική εκπομπή με τη Μαρία Χούκλη για την κρίσιμη ψηφοφορία του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του καναλιού αναφέρει:

«Όλη η διαδικασία της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2013, μέσα από την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, σε ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Χούκλη και σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΑΝΤ1 με συνδέσεις και ρεπορτάζ θα μεταδίδουν με εγκυρότητα, αξιοπιστία και ψύχραιμη ματιά, όλες τις εξελίξεις από τις 23:00 έως τη 01:00.

Λόγω των έκτακτων γεγονότων, κρίνεται αναγκαία η αναβολή της πρεμιέρας του Dancing With the Stars, η οποία μετατίθεται για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 21:00».