Πρώτη ανάρτηση: 08/11/2012 00:35

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέτυχε τον πρώτο της στόχο και έβγαλε από τη μέση την Ευαγγελία Αραβανή νωρίς νωρίς. Επόμενος στόχος είναι η Ναταλία Γερμανού, αφού το κορίτσι θέλει σώνει και ντε να γίνει παρουσιάστρια.

Βέβαια μπορεί εκείνη να θέλει, όμως οι τηλεκριτικοί δεν βλέπουν να το’ χει το κορίτσι.

«Οι ξανθές κοπελιές -και όχι μόνο οι ξανθές- είναι γλάστρες στον καναπέ της Ναταλίας. Τώρα, λιγότερο ικανές, περισσότερο ανίκανες η μία από την άλλη, βασικά δεν αλλάζει σε τίποτα. Η εκπομπή είναι της Ναταλίας Γερμανού, η Ναταλία Γερμανού είναι αυτή που βρίσκεται στο τιμόνι της κι αν εξαιρέσεις τον Θέμη Γεωργαντά, θεωρώ ότι οι άλλες παρουσίες είναι απλώς διακοσμητικές», δήλωσε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου που συμβούλεψε τη νεαρή φέρελπι παρουσιάστρια να μην δοκιμάσει να παρουσιάσει δική της εκπομπή.

«Δεν το βλέπω καθόλου πιθανό ούτε στο πολύ μακρινό μέλλον ότι η καινούργια αυτή κοπέλα που είναι στον καναπέ του "Μες την καλή χαρά", η Κωνσταντίνα, είναι πρόσωπο που μπορεί να παίξει πρώτο ρόλο σε μια εκπομπή. Ελπίζω να μην αποφασίσει να το δοκιμάσει, γιατί είναι σίγουρη η αποτυχία της», τόνισε.

Μάλιστα με αιχμηρό τρόπο σχολίασε και τις… ικανότητές της στο γυαλί.

«Η εμφάνιση δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο η προσωπικότητα και η υποδομή που έχει ο καθένας που αποφασίζει να εκτεθεί στο "γυαλί" και η κοπέλα αυτή δεν έχει καμία υποδομή, ούτε κάποιο ταλέντο επικοινωνιακό για να μπορέσει να σταθεί κάποτε σε μια εκπομπή μόνη της».