​Η Μαρία Μπακοδήμου εκτός από παρουσιάστρια, πλέον είναι και δημιουργός σειράς ρούχων. Σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για το νέο της βήμα, τον γάμο και τα παιδιά της.

Η Μαρία έχει δυο γιούς, 10 και 12 ετών και δηλώνει πως «όπου να ναι θα μπουν στην εφηβεία. Χρειάζονται πλέον άλλη διαχείριση. Προσπαθώ να συμμετέχω στη ζωή τους όσο μεγαλώνουν και να παρακολουθώ την πορεία τους». Η ίδια δηλώνει «αυστηρή μαμά».

maria.jpg
Ενώ για τον γάμο τονίζει ότι «ο γάμος δεν μου λέει τίποτε. Προσωπικά τον βλέπω σαν τις οικογενειακές επισκέψεις, στις οποίες πήγαιναν οι δικοί μας παλιά κι εμείς βαριόμασταν».

Για το νέο της επαγγελματικό βήμα, δηλώνει πως «σκέφτηκα να ράψω μερικά κομμάτια για μένα την ίδια, τα οποία θα μπορούσα να φορέσω και στην εκπομπή, κατά τη διάρκεια της σεζόν που τώρα ξεκίνησε. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί να μην τα διαθέσω με κάποιον τρόπο και στην αγορά. Έτσι σκέφτηκα τη λύση του e-shop που μειώνεται κατά πολύ το κόστος τους».

maria m.jpg
Ενώ, τόνισε πως τα ρούχα της απευθύνονται σε εκείνες τις γυναίκες, που δουλεύουν όλη μέρα, όπως και εκείνη. «Δεν είναι ούτε πολύ «βαριά» για πρωί, ούτε πολύ πρόχειρα για βράδυ. Δεν ήμουν ποτέ φανατική της μόδας και των εκάστοτε τάσεων» υποστηρίζει..

Για το τηλεοπτικό πεδίο, η Μπακοδήμου δηλώνει πως «με θλίβει. Μπορεί εγώ να έχω δουλειά, αλλά στο περιβάλλον μου υπάρχουν άνθρωποι που είτε έχουν χάσει τη δουλειά τους, είτε υπέστησαν τρομερές μειώσεις στο μισθό τους. Λόγω των μειώσεων και των περικοπών, συνεργάτες που θα ήθελα δεν μπορώ δυστυχώς να τους έχω. Άλλαξα τρόπο ζωής, περιορίστηκα, αλλά εννοείται πως δεν θα παραπονεθώ κιόλας για αυτό. Παρά τα όσα συμβαίνουν προσπαθώ να μην πέφτω».

maria mpakodimou.jpg
Βλέπει τηλεόραση; «Όχι. Καταρχήν γιατί στην παρούσα φάση δεν προλαβαίνω. Από την άλλη, δεν υπάρχουν παραγωγές. Προσωπικά, τουρκικές σειρές δεν θα δω. Όπως δεν ήμουν και το κοινό για τις ελληνικές σαπουνόπερες» λέει.

Όσο για την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, «Φ&Μ live», λέει πως «με αυτό που κάνω τώρα περνάω καλά, είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου και τα θετικά μηνύματα τους που δεν θέλω τίποτα άλλο».