Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στα studio του ΣΚΑΪ, όπου η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Κάποια στιγμή, η βουλευτής κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, σηκώθηκε να βγει από το studio. Μια άστοχη πλάκα όμως των συντελεστών της εκπομπής «Συντέλεια», έφερε τα πάνω κάτω, με αποτέλεσμα η Λιάνα Κανέλλη να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Την «πλάκα», περιέγραψε συναισθηματικά φορτισμένη, στην Πόπη Τσαπανίδου:

«Βγαίνοντας στο διαφημιστικό διάλλειμα, ανοίγοντας την πόρτα, βρέθηκα μπροστά σε ένα ζευγάρι μαύρα γάντια του μποξ, σε απόσταση 5 πόντων από το πρόσωπο μου, από έναν σωματώδη κύριο που κάνει τ΄αστεία στη Συντέλεια, ο οποίος είχε περασμένη την ελληνική σημαία στους ώμους του, και έναν νεαρό να τραβάει από την κάμερα την έκπληξη μου!»

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της, η Λιάνα Κανέλλη, δήλωσε:

«Έπαθα σοκ! Όταν κάποιος έχει υποστεί κτηνωδία δημόσια δεν μπορεί να το υποστεί αυτό το αστείο για τρία δεύτερα σε ένα σαλόνι!»

Αυτό που όπως είπε την έκανε να καταρρεύσει, είναι η αντίληψη, ότι «συνάδελφοι μου, νέα παιδιά, πολλά απ΄αυτά τα έχω διδάξει, μπορεί να θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο! Αυτό υποτίθεται θα ήταν ένα αυθόρμητο αστείο για την εκπομπή Συντέλεια. Σε μένα, συνετέλεσε στην ηθική και ψυχολογική καταρράκωση να θεωρεί��αι αστεία η διαπόμπευση και η βία! Αυτό ΔΕΝ είναι αστείο!»

Μπροστά την εμβρόντητη Πόπη Τσαπανίδου που δεν ήξερε πως ν ΄αντιδ��άσει και ψέλλιζε συνέχεια:

«Λιάνα θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη», η βουλευτής του ΚΚΕ συνέχισε κλαίγοντας:

«Mπορώ να φυλαχτώ από οποιονδήποτε Χρυσαυγίτη. Δεν μπορώ να φυλαχτώ από το αστείο αυτού του επιπέδου, αυτή τη βία και το φασισμό του δήθεν αυθόρμητου, χιουμοριστικού και αστείου χωρίς να ρωτήσουμε τον άλλον σε τι κατάσταση βρίσκεται. Και με σάτιρα πάνω σε μια βίαιη πράξη!»

Όπως φάνηκε, η Πόπη Τσαπανίδου δεν γνώριζε ότι οι δημοσιογράφοι της Συντέλειας, θα έκαναν τέτοια κακόγουστη φάρσα, στην Λιάνα Κανέλλη.

Είναι φανερό, ότι η βουλευτής έχει πληγωθεί αφάνταστα από το περιστατικό με τον Κασιδιάρη, και το κουβαλάει μέσα της.

Το ερώτημα είναι τώρα, τι θα σημάνει και αν θα σημάνει ��άτι, για τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, η συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής «Συντέλεια».

Δείτε το απίστευτο video…