Ούτε φέτος θα χορέψει στο Dancing with The Stars ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής, μι��ώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR αποκάλυψε ότι είχε κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά τ��λικά αποφάσισε να μην συμμετάσχει.

«Με το Dancing όντως υπήρχε μια συζήτηση, αλλά είχα κάποια οικογενειακά θέματα και δεν μπορούσα να δώσω περισσότερο χρόνο», είπε ο Φώτης.

Και πού χρόνος ελεύθερος για χορούς, αφού την ημέρα τρέχει για την εκπομπή «ΦΜ Live» και το βράδυ ασχολείται με το bar restaurant που έχει ανοίξει, το Shamone.

Εκεί μάλιστα έκανε πρεμιέρα το «Cine Shamone», μια παράσταση με τρεις ταινίες, τη «Στέλλα», το «Γη ποτισμένη με αίμα» και το «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος».

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Παντελής Καναράκης και η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία χτυπάει ξύλο που έχει δουλειά.

«Να χτυπήσω ξύλο γιατί είναι και δύσκολοι καιροί, αλλά όλα είναι καλά. Μου λείπε η τηλεόραση, έχω περάσει καλά και μου λείπει η διαδικασία, αλλά αφού δε γίνονται δουλειές τι να κάνω;», είπε.

Ο Παντελής Καναράκης από την άλλη τα έβαλε με τα τούρκικα σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

«Είμαι θυμωμένος γιατί στην ελληνική τηλεόραση υπάρχουν τόσα τούρκικα σίριαλ. Δε λέω, να υπάρχουν ξένες παραγωγές, αλλά να υπάρχει και μια αναλογία. Εδώ δεν υπάρχει αναλογία», είπε, αν και δεν έκρυψε ότι θα πρωταγωνιστούσε σε ένα τούρκικο σίριαλ.