​Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μεταξύ των θεμάτων, συζήτησαν για τις μειώσεις των μισθών και των επιδομάτων και ο δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Άδωνι «πόσα τηλεφωνήματα κάνετε την ημέρα κύριε Γεωργιάδη»;

Όταν ο βουλευτής του είπε πολλά και ότι το ελληνικό δημόσιο του δίνει 200 ευρώ, ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως εκείνος τα πληρώνει όλα από την τσέπη του!!

Νευριασμένος ο παρουσιαστής είπε «όχι δεν θέλω να τα ζητήσω από τον εργοδότη μου. Εάν έχετε την αξιοπρέπεια να πείτε ότι δεν θέλω να μου πληρώνει ο φτωχός πολίτης το τηλέφωνο»!!

Τότε «άναψαν τα αίματα» και ο Γεωργιάδης ύψωσε τον τόνο της φωνής του!«Έχουμε μειώσει τις συνολικές αποδοχές πάνω από 60 % από την αρχή της κρίσης. Κανένας άλλος κλάδος στην Ελλάδα δεν έχει μειώσει 60% τα εισοδήματα του! Άρα αυτά όχι σε εμένα! Σε άλλους οι οποίοι τα δέχονται. Για να είμαστε συνεννοημένοι, όταν θα κατεβάσουν οι δημοσιογράφοι 60% τότε να μας κάνουν υποδείξεις» είπε.

«Μην τα βάζουμε με τους δημοσιογράφους» απάντησε ο Παπαδάκης και ο Γεωργιάδης είπε «γιατί τι είναι οι δημοσιογράφοι;; Θίξαμε την ιερά αγελάδα της δημοσιογραφίας»;;

«Τι λαϊκισμός Χριστέ μου», αναφώνησε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε «ο κύριος Γεωργιάδης ανήκει στη μειοψηφία των πολύ καλά αμειβομένων. Πάρα πάρα πολύ καλά αμειβομένων»!

Η απάντηση που πήρε από τον Άδωνι ήταν «μαζί είμαστε, δεν είμαι μόνος μου»

Και εκείνη τη στιγμή έπεσε το σήμα για διαφημιστικό διάλειμμα!