Και ο «Μοιραίος Έρωτας» της Εντά και του Χαρούν φτάνει σε λίγο καιρό στο τέλος του και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Η Εντά και ο Χαρούν συνεχίζουν να βρίσκουν μπροστά τους εμπόδια και να μην μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους. Η Μελντά λέει στον Μπατού ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει, την ώρα που εκείνος έχει βάλει φωτιά στο εργοστάσιο του Αράς, νομίζοντας ότι μέσα είναι ο Χαρούν.

Εκείνος πάλι ζει στιγμές αγωνίας, αφού τον χτυπά αυτοκίνητο και οδηγείται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Όταν η φωτιά σβήνει, η πυροσβεστική ανασύρει το πτώμα ενός νεαρού άνδρα και όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Χαρούν.

Ο Αράς αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να ενημερώσει την Εντά, που μόλις μαθαίνει την τραγική είδηση, νιώθει απίστευτο πόνο και απελπισία. Μέσα στο νοσοκομείο μάλιστα, θολωμένη από τη θλίψη της σκέφτεται σοβαρά να δώσει τέλος στη ζωή της, όμως τελευταία στιγμή σκέφτεται την κόρη της και δεν το επιχειρεί.

Η Μελντά πάλι, ακούει από τη νοσοκομά ότι ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και καταλαβαίνει ότι είναι ο Χαρούν. Αμέσως πηγαίνει στο δ��μάτιό του, τον απαγάγει και τον μεταφέρει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο δάσος, όπου τον κρατά δεμένο πάνω στο κρεβάτι.

Εντωμεταξύ, οι γιατροί ενημερώνουν την Εντά, ότι τελικά ο άνδρας που βρέθηκε στο εργοστάσιο δεν είναι ο Χαρούν και όλοι τώρα αναρωτιούνται πού βρίσκεται.

Ο Χαρούν κάποια στιγμή συνέρχεται και προσπαθεί να πείσει τη Μελντά να τον αφήσει ελεύθερο. Εκείνη είναι ανένδοτη. Κάποια στιγμή που φεύγει για ψώνια, ο Χαρούν βρίσκει την ευκαιρία και λύνεται από τα δεσμά του. Για κακή του τύχη όμως, η Μελντά επιστρέφει γιατί έχει ξεχάσει το πορτοφόλι της, τον βλέπει και με ένα μαχαίρι τον απειλεί να μην επιχειρήσει να φύγει.

Ακολουθεί καυγάς, με αποτέλεσμα ο Χαρούν να μαχαιρώσει κατά λάθος την Μελντά. Εκείνη φ��ύγει στο δάσος μες στα αίματα. Η αστυνομία την εντοπίζει, η Εντά την βλέπει και της λέει ότι θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι σύντομα θα πεθάνει.

Ο Μπατού από την άλλη συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον Χαρούν, μέχρι την τελική τους αναμέτρηση. Οι δυο τους έρχονται στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Χαρούν να τον μαχαιρώσει στο πόδι. Και πάλι ο Μπατού όμως καταφέρνει να διαφύγει, όμως το αυτοκίνητό του αναποδογυρίζει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο, σέρνεται για λίγα μέτρα και αφού λένε τις τελευταίες κουβέντες με τον Χαρούν, αφήνει την τελευταία του πνοή.

Στο τελευταίο επεισόδιο, Εντά και Χαρούν επιτέλους παντρεύονται και ζουν ευτυχισμένοι. Η τελευταία σκηνή της σειράς μας μεταφέρει 12 χρόνια μετά, όπου το ζευγάρι μαζί μετα δίδυμα και άλλα τέσσερα παιδιά που απόκτησαν μετά ετοιμάζονται να βγάλουν μια οικογενειακή φωτογραφία. Η Γιαγμούρ πλέον είναι 17 χρονών, έχει το φίλο της και παρά τις αντιρρήσεις του μπαμπά της, κάνει ότι κάνουν όλοι οι έφηβοι.