Η Πόπη Χατζηδημητρίου μετά από πολύ καιρό και αγνώριστη, έδωσε συνέντευξη στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και άνοιξε την καρδιά της, καθώς μίλησε για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εκπομπές που παρακολουθεί και τα προσωπικά της.

«Μου λείπουν οι καλές παρέες της τηλεόρασης και οι δουλειές που έκανα και πέρναγα καλά. Ούτε το ραδιόφωνο, ούτε την τηλεόραση είδα ως επάγγελμα, ως αυτοσκοπό! Πέρναγα καλά και μέσα από αυτά έβγαζα τον εαυτό μου και για αυτό συνεχίζω ακόμα», είπε η παρ��υσιάστρια.

Και προσθέτει πως «αυτή τη στιγμή είμαι μια ευτυχής άνεργη. Δεν είναι ωραίο ένα πράγμα που αγαπάς να αναγκάζεσαι να το σταματήσεις..» ενώ τονίζει πως «δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι δεν είχα προτάσεις. Δεν τρελάθηκα ποτέ σε αυτή τη δουλειά. Έτσι όπως ήταν η ζωή μου, έτσι συνέχισε να είναι. Είμαι πολύ μέσα στα πράγματα, αλλά δε θα μπω στη διαδικασία της “αποβλάκωσης” στην τηλεόραση».

Ποιες εκπομπές παρακολουθεί ανελλιπώς στην τηλεόραση; Την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη .

Η Πόπη Χατζηδημητρίου μίλησε και για το συμβάν που συζητήθηκε πολύ, το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη λέγοντας πως «με ενόχλησε ως άνθρωπο, δεν μπορώ τη βία σε καμία μορφή της. Όταν το Είδα είπα “ Ώπα παιδιά τι είναι αυτό που ξεκινάει;; Γιατί έχει συνέχεια αυτό”»!

Ακόμα,μίλησε και για τα προσωπικά της όπου αναφέρθηκε στη μητρότητα λέγοντας «δεν πιστεύω στα καμπανάκια της μητρότητας! Το να θες να κάνεις παιδί στο βγάζει ο άνθρωπος σου»!!

Ενώ, το συμβάν που την συγκλόνισε και την ταρακούνησε ήταν ο θάνατος του πατέρας της στα 20 της χρόνια, ενώ φέτος έχασε και τη μαμά της...

Δείτε το βίντεο.