Λίγο πριν την επίδειξη μόδας που έρχεται στις 20 Οκτωβρίου στο Athens exclusive, τρυπώσαμε στα… ενδότερα του ατελιέ του σχεδιαστή Μίλτου και φωτογραφίσαμε αποκλειστικά κάποια ρούχα!

Ο ίδιος σε έναν «οργασμό» εργασιών, δεν σταματούσε τις πρόβες, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στα κομμάτια της νέας του κολεξιόν, που φαντάζει λίγο gothic, εμπνευσμένη από τη λογοτεχνία του 19ου αιώνα, με πολύ μαύρο και κόκκινο.

Μάλιστα, μάθαμε ότι θα έχει ένα πρόσωπο έκπληξη στην επίδειξη που έρχεται, από τον θεατρικό και τηλεοπτικό χώρο, η οποία μάλλον θα μπορούσε να είναι και μούσα του Αλμοδόβαρ. Φυσικά δ��ν θα λείψει από την επίδειξη του Μίλτου, η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τον εμπιστεύεται πιστά τα τελευταία δυο- δυόμιση χρόνια και σε όποια εκδήλωση και αν έχει, πάντα επιλέγει κάποιο ρούχο του.

Πριν από λίγες ημέρες, πήγε στην Κύπρο για ένα κονσέρτο που έδωσε φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο φράκο, το οποίο ούτε καν είχε προλάβει να δοκιμάσει πριν φύγει ταξίδι. Ο Μίλτος γνωρίζοντας πια το γούστο, αλλά και τις αναλογίες της δεν χρειάστηκε να τη ρωτήσει, ούτε να το δοκιμάσει πάνω της, το ολοκλήρωσε και το έστειλε….

Κατερίνα Γεωργίου