Σε όλους τους δρόμους της Τουρκίας και τα τηλεοπτικά περιοδικά της χώρας μοστράρει η Ελένη Φιλίνη, που πρωταγωνιστεί σε σειρά της γειτονικής χώρας υποδυόμενη μια ζωντοχήρα από την Μυτιλήνη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ελληνίδα ηθοποιός παίζει στο «Iki Yaka Bir Ismail» («Δύο Όχθες Ένας Ισμαήλ»), στο πλευρό του Ερντάλ Οζγιατζιλάρ, που το ελληνικό κοινό γνώρισε ως μπακλαβατζή στα «Σύνορα Της Αγάπης».

0e36a5bc72dd54528474777ec93f8ab0_M.jpg

Σύμφωνα με το σενάριο, ένα μήνα πριν από τον γάμο του ο Ισμαήλ πηγαίνει για ψάρεμα, αλλά η βάρκα του αναποδογυρίζει και καταλήγει μισοπνιγμένος στις ακτές της Μυτιλήνης. Εκεί γνωρίζει την Καλλιόπη (Ελένη Φιλίνη) που αναλαμβάνει να τον περιθάλψει και εκείνος την ερωτεύεται. Τελικά, ο Ισμαήλ αποφασίζει να παντρευτεί και τις δύο γυναίκες χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί, με το μυστικό του να αποκαλύπτεται 20 χρόνια μετά, καθώς τα παιδιά του Ισμαήλ με τις δύο γυναίκες έχουν μεγαλώσει…

2.jpg3_86201219220_33690.JPG

Στο «Iki Yaka Bir Ismail» παίζει επίσης ακόμα μία Ελληνίδα ηθοποιός, η Τζορτζίνα Λιόσση, που υποδύεται την Εμινέ – Ναρίσσα, την κόρη του Ισμαήλ με την Τουρκάλα σύζυγό του.