«Το πρόβλημα ανορεξίας της Νανάς Καραγιάννη αφορά μεγάλες ομάδες του γυναικείου πληθυσμού», είπε ο γιατρός της, ο Διευθυντής Παθολογικής , κύριος Αδαμίδης.

Γιατί έφυγε από το νοσοκομείο μετά από 11 μέρες; «Ήταν προϊόν συνεργασίας μας παρά τη δική μου άποψη ότι θα ήταν φρονιμότερο να έμενε για λίγο διάστημα ακόμα μέσα. Μπορεί να τα καταφέρει και να ξαναγυρίσει στο φυσιολογικό της βάρος», είπε ο γιατρός.

Και πρόσθεσε πως «στα περισσότερα περιστατικά έ��ουμε υποτροπές», αλλά πιστεύει πως η Νανά θα τα καταφέρει.

Ο γιατρός την είδε και χθες και της έκανε μερικές εξετάσεις. Πως είναι τώρα μετά από 11 μέρες νοσηλείας; «Έχουμε σταθερό follow up. Είναι στη σωστή κατεύθυνση. Η εικόνα που πήραμε σε επίπεδο βιοχημικών αναλύσεων και λειτουργίας ζωτικών οργάνων αναδείκνυε τον κίνδυνο μέσα στα επόμενα 24ωρα. Είναι σημαντική η προσφορά η δική σας(των ΜΜΕ) και των οικογενειακών της προσώπων. Θεωρώ πως ήταν μια σωστή παρότρυνση να μπει», δήλωσε ο κύριος Αδαμίδης.

Ακόμα, υποστηρίζει πως «έχει έναν εξαιρετικά άνθρωπο κοντά της, στο βαθμό που μπόρεσα να τον γνωρίσω. Βέβαια, μέρος της ευθύνης πέφτει και στο τι εκπέμπεται από τα ΜΜΕ».