Μετά από 11 μέρες νοσηλείας σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο η Νανά Καραγιάννη αποφάσισε ότι θα συνεχίσει τη θεραπεία της από το σπίτι. Στις έντεκα αυτές μέρες η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να πάρει πέντε κιλά, όμως ο γιατρός της συνεχίζει να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε για την εικόνα που αντίκρισε την πρώτη φορά που είδε στο ιατρικό κέντρο τη Νανά.

«Σε περίπτωση που δεν είχε μπει εκείνη την ημέρα με την παρέμβαση της κυρίας Στεφανίδου, η Νανά μπορεί να μην ήταν στη ζωή. Το λέω εντελώς συνειδητά, με βάση την εικόνα που πήρα από τις πρώτες αναλύσεις. Ήταν ήδη ένα βήμα πριν το τέλος», δήλωσε ο γιατρός της, Σωτήρης Αδαμίδης.

Όπως αποκάλυψε, η Νανά βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά θα επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το γιατρό της. Μάλιστα η ίδια ζήτησε να συνεχίσει τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο της κλινικής.

«Το μεγάλο στοίχημα είναι να πείσει τον εαυτό της να τραφεί. Είναι καταστρεπτικό. Εκείνο το οποίο υπάρχει είναι μια τρομακτικά άσχημη εικόνα και πρέπει να είναι γνωστό ό��ι έτσι καταντούν όλα τα κορίτσια, τα οποία ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις», είπε ο γιατρός της.

Ο κύριος Αδαμίδης προειδοποίησε ότι ο τρόπος που θα υπακούσει η Νανά στις οδηγίες του θα καθορίσει και την εξέλιξη της πορείας της.

Αντίθετη πάντως με την απόφαση της Νανάς να βγει από το νοσοκομείο ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της.

«Πρέπει να τονίσω ότι μετά το νοσοκομείο που της προσέφερε μια κατάσταση οργανική καλύτερη, η γνώμη μου είναι ότι η Νανά Καραγιάννη δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι της. Αυτή η νόσος είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και δύσκολη. Η γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να το παλέψει μόνη της και ότι θα πρέπει να μπει σε κάποιο ειδικό κέντρο και να έχει βοήθεια για να το παλέψει. Εύχομαι ολόψυχα η ��πόφασή της να πάει σπίτι και να συνεχίσει τη νοσηλεία στο σπίτι να είναι σωστή. Εγώ διαφωνώ μ’ αυτή την απόφαση, όμως θα είμαστε κοντά της σε ότι κι αν έχει αποφασίσει», είπε η Τατιάνα.