Ιδιαίτερα προβληματισμένη και στεναχωρημένη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή τ��ς η Τατιάνα Στεφανίδου και ο λόγος ήταν η κατάσταση της Νανάς Καραγιάννη που συνεχώς χειροτερεύει με αποτέλεσμα η εικόνα της να είναι σοκαριστική.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός εδώ και χρόνια δίνει τη δική της μάχη με τη νευρική ανορεξία, όμως οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες δείχνουν μια γυναίκα παραδομένη που κατευθύνεται προς το… τέλος.

«Βασανίστηκα πάρα πολύ μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με το ζήτημα αυτό. Πολλούς μήνες σκεφτόμουν τι πρέπει να κάνω», είπε η Τατιάνα και συνέχισε:

«Πριν από λίγους μήνες άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες ενός ανθρώπου που αγαπώ πάρα πολύ. Η Νανά η Καραγιάννη δεν ήταν ένα από τα παιδιά που πέρασαν από τη ζωή μου έτσι, κι έφυγαν. Ήταν από τα παιδιά που με σημάδεψαν θετικά. Όταν είδα λοιπόν αυτές τις φωτογραφίες τρόμαξα. Σοκαρίστηκα».

Φανερά προβληματισμένη η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η Νανά Καραγιάννη δε θέλει να πάει μόνη της στο νοσοκομείο και να ζητήσει βοήθεια, ενώ τόνισε ότι και το οικογενειακό της περιβάλλον δεν ξέρει πώς να χειριστεί αυτή την υπόθεση. Είπε μάλιστα ότι είναι αποφασισμένη να κάνει τη Νανά να… ξυπνήσει και να κάνει κάτι για να μην φτάσει στο τέλος που πλησιάζει απειλητικά.

«Εγώ ξέρω ότι η Νανά με βλέπει, ξέρω ότι δε θέλει να μου μιλάει γιατί την πιέζω να μπει στο νοσοκομείο, αλλά εγώ Νανά μου δε θα σε πάρω για να μου δώσεις συνέντευξη, θα σε πάρω για να μπεις στο νοσοκομείο και θα σε πιέσω μέχρι τέλους με κάθε τρόπο. Γιατί δεν μπορώ να β��έπω να οδηγήσε εκεί που οδηγήσε. Είναι λάθος να καθόμαστε και να χαζεύουμε όλοι να οδηγήσε στο τέλος. Η Νανά θα γίνει η αφορμή για να υπάρξει σωστή ενημέρωση γιατί όπως σας έχω πει, αυτό το θέμα με απασχολεί προσωπικά, γιατί έχω υπάρξει για κάποια περίοδο που έκανα κλασικό χορό, θύμα αυτής της ασθένειας. Και ανορεξία και βουλιμία και το ξέρω», είπε η Τατιάνα.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της εκπομπής, �� ίδια η Νανά Καραγιάννη πήρε τηλέφωνο και μιλώντας με την Τατιάνα και τους καλεσμένους της δήλωσε σοκαρισμένη με τα όσα γίνονται.

«Έχω αγριευτεί λίγο με όλα αυτά που γίνονται και που συμβαίνουν, αλλά εκτιμώ το ενδιαφέρον σου», είπε στην παρουσιάστρια.

«Έχω συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό ότι πρέπει να κάνω κάτι δραστικό. Το συζητάμε και με τον άνδρα μου που είναι φοβερό στήριγμα και μου δείχνει απεριόριστη αγάπη», συνέχισε για να της απαντήσει η Τατιάνα Στεφανίδου ότι ο άνδρας της δεν μπορεί να τη σώσει και ότι βρίσκεται σε μια τραγική κατάσταση.

«Κι εγώ θέλω μια αφορμή για να βοηθηθώ, θέλω ένα ταρακούνημα και έχουν συμβεί πολύ άσχημα πράγματα . Αυτό που έχει γίνει με το ραδιόφωνο με έχει συγκλονίσει. Το ότι πάλι έχω συνέπειες στην υγεία μου και στη διάθεσή μου είναι για μένα κάτι τραγικό και πολύ οδυνηρό και με φέρνει και σε μεγάλη αδυναμία», είπε τότε η Νανά.

Συνειδητοποιώντας μάλιστα το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, η Νανά Καραγιάννη δέχθηκε να μπει σε γνωστή κλινική της Αθήνας για να αντιμετωπίσει την κατάστασή της.

«Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί κι εγώ έχω κουραστεί γιατρέ μου. Τι νομίζετε μου είναι ευχάριστο; Δεν μπορώ άλλο, όλο μ’ αυτό ασχολούμαστε, πάντα αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται μπροστά σε όλα», είπε.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν η Τατιάνα, βουρκωμένη, ζητούσε από τη Νανά να πάρει σοβαρά αυτή την ευκαιρία που της δίνεται και να κάνει κάτι για να γίνει και πάλι το κορίτσι που πρωτογνώρισε και αγάπησε.

«Η απόφασή σου θα πρέπει να είναι ουσιαστική. Το θέμα είναι να αποφασίσεις να δουλέψεις ουσιαστικά γύρω από αυτό το θέμα και να γίνεις η Νανά που ξέρουμε και η Νανά που έχουμε αγαπήσει και η Νανά που πέρασε από τη ζωή μας και είναι αυτή που αγαπήσαμε. Γιατί είσαι ένα απίστευτο κορίτσι με τρομερό ταλέντο και πολύ καλό παιδί, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις έτσι», της είπε η παρουσιάστρια.

Εκείνη δέχθηκε να μπει στο νοσοκομείο και να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την ασθένειά της. Μένει τώρα να δούμε αν θα τηρήσει την υπόσχεσή της… Το χρωστά άλλωστε πρώτα στον εαυτό της.