Νέο ξέσπασμα στον αέρα του Real FM πραγματοποίησε σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Ο δημοφιλής δημοσιογράφος θέλησε να απαντήσει στην απανωτή κριτική που συνεχίζει να δέχεται από κάποιες πλευρές και ειδικότερα καταφέρθηκε εναντίον πολιτικών προσώπων που αναφέρθηκαν στην υπόθεση με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Αρχικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου τα έβαλε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Νάκο, ο οποίος σε πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης σχολίασε εάν διασταυρώθηκαν τα στοιχεία που δημοσίευσε η Real News.
«Τι βλακείες είναι αυτές που λες; Τι να διασταυρωθεί; Το δικαστικό έγγραφο; Τι είναι αυτά που λέτε. Δε ντρέπεστε; Αντί να τα βάλετε με όσους έκρυβαν επί 2 χρόνια αυτή την καταγγελία τα βάζετε με την εφημερίδα» είπε ωρυόμενος ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Αμέσως μετά, περιποιήθ��κε τον βουλευτή της ΝΔ και επίσης δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο: «Άλλες ανοησίες έλεγε και ο Αργύρης Ντινόπουλος, που είναι και δημοσιογράφος. Θα το έβγαζες εσύ ή θα το κατάπινες αγόρι μου; Αν το κατάπινες, καλή χώνεψη στη δημοσιογραφική δεοντολογία».
Ο φανερά εκνευρισμένος Νίκος Χατζηνικολάου έκλεισε την τοποθέτησή του με μια… αιχμηρή σπόντα: «Φαίνεται ότι οι πλέον θρασείς είναι αυτοί που η παρουσία, δράση ή λειτουργία τους έχει προκαλέσει τις περισσότερες καταγγελίες ή ενστάσεις».