Η Σκιάθος είναι ο πρώτος σταθμός των δωρεάν διακοπών που προσφέρει το STAR σε άνεργους νέους του ΟΑΕΔ ηλικίας 20-40 ετών, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης. Σήμερα αναχώρησαν τα πρώτα 30 ζευγάρια.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα του Lay-Out.gr, μπαίνουν την κλήρωση και άμεσα, εύκολα και ανέξοδα κερδίζουν δωρεάν διακοπές. Οι προορισμοί εκτός από τη Σκιάθο είναι η Ερμιόνη, το Γαλαξίδι, το Πήλιο, η Αγία Άννα Ευβοίας.

Σε μια δύσκολη περίοδο νέοι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να ξεκουραστούν μπορούν να κερδίσουν 4ήμερα ταξίδια εντελώς δωρεάν.

Παράλληλα έχει ήδη γίνει η κλήρωση για την πρώτη τετραήμερη κρουαζιέρα σε Πάτμο, Μύκονο και Σαντορίνη σε συνεργασία με την Louis Hellenic Cruises. Τα πρώτα 10 ζευγάρια αναχωρούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για τα επόμενα ταξίδια.

Σημαντική και αξιέπαινη είναι η προσφορά πολλών επαγγελματιών που δηλώνουν πρόθυμοι να προσφέρουν δωρεάν διαμονή στους άνεργους νέους επικοινωνώντας με το Lay-Out.gr. Επίσης μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2111891432 και 2111891433. Η πρωτοβουλία του σταρ βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία της αλληλεγγύης είναι ένα από τα όπλα στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Η αρχή έγινε και η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια μας να βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο.