Με το… γάντι έσφαξε η Έλενα Παπαβασιλείου την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, εξομολογήθηκε κάτι που δεν είχε ξαναπεί την προηγούμενη σεζόν, για τη συμμετοχή της στο «Μες την Καλή Χαρά»:

«Από την πρώτη στιγμή που πήγα στην εκπομπή αισθανόμουν ότι ανήκει αλλού, και ότι φιλοξενούμαι εκεί για ένα διάστημα. Και έτσι το αντιμετώπισα!»

Την απάντηση αυτή, έδωσε όταν ρωτήθηκε από τηλεθεατή, για το αν πιστεύει πως εκείνη θα ήταν καλύτερη στο ρόλο της παρουσιάστριας του «Μες την Καλή Χαρά».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσ��:

«Στο μέλλον σε άλλα πράγματα, ο καθένας θα δείξει τις δικές του δυνατότητες, και ίσως έχω κι εγώ την ευκαιρία!»

Ξεκαθάρισε ακόμα, πως «κόντρα με την έννοια του τσακωμού, δεν υπήρξε ποτέ! Και δεν υπάρχει λόγος ν΄ανακυκλώνουμε κάτι που ανήκει στο παρελθόν, γιατί όταν κλείνω εγώ ένα κουτί, κλείνει για τα καλά! Οι περισσότερες σχέσεις είναι κάπου στο γκρίζο. Δεν χρειάζεται να είσαι κολλητός ή εχθρός με κάποιον! Εγώ ασχολούμαι όσο χρειάζεται. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται ν΄ασχοληθώ περισσότερο!»

Και πρόσθεσε όλο νόημα: «εγώ χαίρομαι που έκλεισε αυτό, και είχα αποφασίσει αρκετά νωρίς ότι δεν ήθελα και να συνεχίσει! Είμαι σε μια πολύ χαρούμενη φάση της ζωής μου γενικότερα. Είμαι πολύ χαρούμενη!»

Τέλος, θέση στο όλο θέμα πήρε και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία παρουσιάστρια στον κόσμο που να μην έχει λόγο στην επιλογή των συνεργατών της:

«Εγώ αν είχα μια εκπομπή και σ' αυτή ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου, δεν θα την αξιοποιούσα μ' αυτό τον τρόπο. Δηλαδή αν έχεις ένα όπλο, δεν πας να κυνηγήσεις μπεκάτσες...»

Όσο για το αν θα δούμε την Έλενα στο ΟΛΑ; Της έχει γίνει η πρόταση, αλλά προς το παρόν ζυγίζει και κάποιες άλλες τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.