Κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και μετά από πολύ καιρό συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι σχέσεις των δυο τους, αν και κατά τη διάρκεια του Dancing with the Stars ήταν άψογη, πέρσι είχαν μπει στον πάγο κι αυτό γιατί ναυάγησε ο τρίτος κύκλος του talent show.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες ανάγκασαν τον ΑΝΤ1 να βάλει γερό ψαλίδι στο budget της εκπομπής με αποτέλεσμα να πάρει η μπάλα και τον μισθό της Ζέτας Μακρυπούλια. Σαν να μην έφτανε αυτό, την ημέρα που η γνωστή ηθοποιός θα έδινε την απάντησή της στον Γιάννη Λάτσιο, εκείνος της τηλεφώνησε και την ενημέρωσε ότι τελικά το «Dancing with the Stars» δεν πρόκειται να βγει στον αέρα.

Η ενόχληση της Ζέτας ήταν μεγάλη και δεν το έκρυψε. Όπως είπε και στον ίδιο τον Γιάννη Λάτσιο, είχε απορρίψει αρκετές θεατρικές προτάσεις για να είναι στο show και τώρα θα έμενε ξεκρέμαστη.

Από εκείνη τη στιγμή μαζί με το Dancing μπήκαν στον πάγο και οι μεταξύ τους σχέσεις. Δεν υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες και οι δυο τους απέφευγαν ευγενικά ο ένας τον άλλο. Μέχρι που φέτος ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγει το show τον Νοέμβριο.

Γιάννης Λάτσιος και Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες και πάλι μετά από καιρό την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία του ΑΝΤ1 και τα είπαν όλα. Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού εξήγησε στην ηθοποιό τις οικονομικές δυσκολίες που παραμένουν και φέτος, ενώ εκείνη δεν έκρυψε τις αμφιβολίες της για το αν όντως θα βγει το show στον αέρα και δεν μείνει για μια ακόμα φορά στον αέρα.

Φυσικά αναφέρθηκαν και στην αμοιβή της Ζέτας Μακρυπούλια π ου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υποστεί περαιτέρω ψαλίδισμα.

Όπως όλα δείχνουν υπάρχε�� καλή πρόθεση και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Θα ακολουθήσουν και άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες και μένει πλέον να δούμε τι θα αποφασίσει η Ζέτα.