Σας είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες ότι η Κατερίνα Καινούργιου ντύθηκε νυφούλα για τις ανάγκες φωτογράφησης του περιοδικού «Νύφη», όμως η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με τον Γιώργο Σαμαρά ή χωρίς αυτόν ρωτάτε; Ε, λοιπόν απ’ ότι φαίνεται οι φήμες για τον χωρισμό τους δεν ισχύουν. Όχι ότι η Κατερίνα απάντησε ευθέως για το αν είναι μαζί ή όχι, αλλά έτσι αφηρημένα μας έδωσε να καταλάβουμε ότι οι δυο τους, παρά την απόσταση είναι ακόμα μαζί.

«Κάθε εβδομάδα διαβάζω και ένα διαφορετικό σενάριο, οπότε δε δίνω βάση και δεν ασχολούμαι. Το τι συμβαίνει με εμένα και τον Γιώργο το ξέρω πολύ καλά εγώ, αυτός και οι δικοί μας άνθρωποι. Γενικότερα ως άνθρωπος είναι ειλικρινής και όταν έχω να πω κάτι μιλάω ανοιχτά!», είπε.

Όσο για το πώς είναι ο ιδανικός άνδρας που θα ανέβουν μαζί χέρι, χέρι τα σκαλιά της εκκλησίας, η Κατερίνα λέει:

«Ιδανικός είναι αυτός που θα με έκανε πραγματικά ευτυχισμένη και θα ήθελα να είναι και ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος ή καλούπι άνδρα.»

Προς το παρόν πάντως τον γάμο μόνο τον ονειρεύεται.

«Ονειρεύομαι πάρα πολλές φορές το γάμο μου, αλλά πάλι όσο μεγαλώνω αλλάζει το σενάριο. Πλέον, θα ήθελα η συγκεκριμένη ημέρα να είναι όσο πιο απλή γίνεται. Η ιδέα του γάμου με κάνει να αισθάνομαι ωραία και τη θεωρώ ιερή. Είμαι υπέρ του γάμου», ξεκαθάρισε, έτσι για να ακούνε και οι ενδιαφερόμενοι.

Πάντως μέχρι στιγμής κανείς δεν της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Όσο για τις φήμες; Επιμένουν ότι Κατερίνα και Γιώργος δεν είναι πια μαζί και ότι όταν συναντήθηκαν τυχαία σε ένα καφέ στη Γλυφάδα είπαν μόνο ένα ξερό «γεια».