Μόνη σαν το λεμόνι είναι αυτήν την περίοδο η Νάντια Μπουλέ και όπως είπε και η ίδια, απολαμβάνει στο έπακρο αυτό που ζει, αν και μετά το χωρισμό της, ένιωθε κάπως περίεργα.

«Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Όλο αυτόν τον τελευταίο χρόνο , τον πέρασα με πάρα πολλούς φίλους , κάνοντας πολύ διαφορετικά πράγματα και αποκτώντας διαφορετικές συνήθειες σε σχέση με το παρελθόν. Είχα συνηθίσει μεγάλα διαστήματα να είμαι σε σχέσεις, οπότε είχα μπει σε έναν τρόπο σκέψης και ζωής πολύ συγκεκριμένο. Όλο αυτό το διάστημα που ήμουν μόνη μου, αποφάσισα να το δω λίγο διαφορετικά. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά άρχισα να το απαλαμβάνω και νομίζω ότι είχε πολύ ενδιαφέρον η τελευταία χρονιά», είπε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν της λείπει ούτε μια σχέση, ούτε και ο έρωτας.

Πάντως όπως αποκάλυψε τα φλερτ της τα έχει και μάλιστα εν ώρα εργασίας. Διότι στα γυρίσματα για το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάζει και τα οποία έγιναν στο Παρίσι, την φλέρταρε εντόνως ένας Ισπανός συνάδελφός της.

Όμως η Νάντια δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ, κι αυτό γιατί ο Ισπανός είχε δύο χαρακτηριστικά που τα θεωρεί απαγορευτικά για να κάνει σχέση με έναν άνδρα.

«Ένας άνδρας μπορεί να έχει πολλές πιθανότητες να ανταποκριθώ στο φλερτ του αρκεί να μην είναι παντρεμένος με παιδί. Όταν τα έ��ει αυτά είναι απαγορευτική περίπτωση», είπε.