Λόγω φόρτου εργασίας απέρριψε το «Μες Στην Καλή Χαρά» η Κατερίνα Στικούδη, που μίλησε αποκλειστικά στο Star για τους λόγους για τους οποίους είπε «όχι» στην Ναταλία Γερμανού.

«Έχουν εμφανιστεί κάποιες δουλειές που θα κάνω και νομίζω δεν μπορούν να συνυπάρξουν δυο τρία πράγματα ταυτόχρονα… Είναι κάποια πράγματα που είχαν συμφωνηθεί πριν και δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί», είπε η σέξι μελαχρινή.

Στη θέση της Έλενας Παπαβασιλείου επρόκειτο να καθίσει η Κατερίνα, που επισήμανε ότι ο καθένας έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του και δεν είναι όλοι ίδιοι.

«Δεν συμφωνώ με τον όρο “γλάστρα”. Είναι στο χέρι τους καθενός στο πόσο θα συμμετέχει σε μια παρεούλα, σε μια κουβέντα», απάντησε η Κατερίνα για τα σχετικά σχόλια ορισμένων τηλεκριτικών, προσθέτοντας πως αυτός ο όρος δεν τιμάει κανέναν να τον λέει.

Τέλος, απάντησε και όσους λένε ότι από φωνή είναι… κορμάρα: «όταν δουλεύεις σε κάτι και προσπαθείς να βελτιώνεσαι και να εξελίσσεσαι αυτό γίνεται, αλλά ποτέ δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν και δεν θα το κάνω. Χαίρομαι που κάνω κάτι που μου αρέσει και καλή καρδιά».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη στο Star