Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι ο Τάσος Θεοδώρου που αποφάσισε να ανοίξει τα φ��ερά του και να αφήσει το πάνελ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Το STAR τον συνάντησε στο αεροδρόμιο κι εκείνος μίλησε για την απόφασή του να φύγει από το Πρωινό mou, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του.

«Αυτά δεν τα ξέρω εγώ. Μαζί τους μιλάω και με τη Σάσα που είμαστε φίλοι σε προσωπικό επίπεδο και δεν έχω ανακατευτεί σ’ αυτό το θέμα για να ξέρω ποιος θα πάρει τη θέση μου», είπε.

Όσο για το αν ο αντικαταστάτης του θα αντέξει την εκρηκτική Σάσα Σταμάτη εκείνος απαντά:

«Με τη Σάσα γίναμε φίλοι, δεθήκαμε πολύ αυτά τα δύο χρόνια, όπως και με το Δημήτρη και με τη Μαίρη. Όποιος πάει θα συνηθίσει γρήγορα γιατί η Φαίη και ο Γιώργος έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια οικογένεια», είπε.

Εκείνος πάλι προτίμησε φέτος να βρίσκεται στην Κύπρο και όπως λέει οι λόγοι ήταν και οικονομικοί και προσωπικοί.

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και το “Για μπανάκι” που κάναμε με τον Βαγγέλη και την Άντρια ήταν μια ωραία εμπειρία», τόνισε.

Η δεύτερη αλλαγή που συζητιέται είναι εκείνη της Μαίρης Συνατσάκη. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τι πρόκειται να γίνει αφού το Master Chef αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Τάσος Θεοδώρου δεν ξέρει πάντως κάτι για τα μελλοντικά σχέδια της πρώην συνεργάτιδάς του. Αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι να χορέψει καλά για το Dancing with the Stars της Κύπρου, το οποίο αναμένεται να βγει τον Νοέμβριο και ακούγεται πολύ για την παρουσίασή του το όνομα του Χ. Φερεντίνου.