Χαρές και πανηγύρια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που μπορεί η περασμένη χρονιά για τα επαγγελματικά της να μην ήταν και πολύ καλή, όμως τώρα τα πράγματα έφτιαξαν. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η εκπομπή της πήρε το πράσινο φως για τους επόμενους μήνες, αλλά θα αλλάξει ώρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Έχω την αίσθηση ότι από τη στιγμή που μετακινείται σε μεγαλύτερο πλατό, αυτό σημαίνει ότι θα συνεχιστεί και τον χειμώνα», είπε η Σταματίνα, η οποία όμως δεν παίρνει και τίποτα ως δεδομένο, αφού όλα στην τηλεόραση είναι ρευστά.

«Θεωρώ ότι αυτή τη σεζόν είναι όλα ρευστά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει», παραδέχθηκε.

Πάντως η Σταματίνα μπορεί να μην έκανε φέτος διακοπές, όμως είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που ξέρει τι θα κάνει τον χειμώνα, ενώ η πόρτα του πρωινού παραμένει ανοιχτή.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει το χειμώνα. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Δε νομίζω ότι έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση για το πρωινό ή αν έχει ληφθεί δεν είμαι γνώστης», είπε.

Πάντως για πολλές από τις συναδέλφους της το τοπίο παραμένει θολό ως προς το τι θα κάνουν το χειμώνα που μας έρχεται.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει από τις διακοπές της και θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αν και δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα παραμείνει στο κανάλι.

Η Ευγενία Μανωλίδου πάλι, της οποίας το όνομα ακούγεται ακόμα και για την παρουσίαση του Dancing προς το παρόν ασχολείται με τη μουσική της.

Η Έλενα Παπαβασιλείου από την άλλη αποφεύγει τις κουβέντες για το τηλεοπτικό της μέ��λον και τα όσα ακούγονται ότι θα αντικαταστήσει τη Λάουρα Νάργες στο «Όλα». Όμως και η Λάουρα δεν ξέρει τι θα κάνει το χειμώνα κι αν τελικά θα βρεθεί στον καναπέ του Μες στην Καλή Χαρά.