Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες ο Θοδωρής Ρακιντζής. Ανήμερα την Παναγίας, ο γνωστός παρουσιαστής υπέστη έμφραγμα, κάνοντας όλους όσοι των αγαπούν να ανησυχήσουν τρομερά.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 15ης προς 16η Αυγούστου. Ο παρουσιαστής βρισκόταν στη Μεσσηνία για διακοπές μαζί με τη συμπαρουσιάστριά του Αλεξία Γεωργίου, όταν γύρω στις 00:30 ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και μούδιασε το χέρι του.

Αμέσως η Αλεξία Γεωργίου τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα. Αμέσως τον έβαλαν στην εντατική για να τον παρακολουθούν, λέγοντας στους οικείους του ότι η κατάστασή του είναι αρκετά σοβαρή.

Όλα όμως ευτυχώς εξελίχθηκαν ομαλά. Ο παρουσιαστής βγήκε από την εντατική και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα πάει κατευθείαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε στεφανιαιογραφία, ώστε να δουν οι γιατροί την εξέλιξη της υγείας του.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν πολλοί καλοί του φίλοι και φυσικά ο γιος του, Γιώργος που ανησύχησε πολύ με το περιστατικό.

Οι γιατροί πάντως είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ και ο ίδιος ο Θοδωρής είναι πολύ καλά στην ψυχολογία του, αφού ο κίνδυνος ξεπεράστηκε.

«Ευχαριστώ πολύ το γιατρό μου, Μανώλη Μάκαρη, αλλά και τα κορίτσια της Εντατικής που έκαναν το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βγω σύντομα από την Εντατική και να έχω όσο λιγότερα προβλήματα γινόταν. Δεν μπορώ όμως να μην πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη που μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή που το έμαθε», είπε ο παρουσιαστής.

Από εδώ και πέρα πάντως οι γιατροί του συνέστησαν να μην αγχώνεται, να προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή του και να κόψει το κάπνισμα.