Πρώτα «μάγεψε» τους Αμερικανούς με τα πιάτα της και τώρα με… το ταπεραμέντο της: ο λόγος για την μαγείρισσα Μαρία Λόη, που τον Οκτώβριο θα την δούμε να παίζει σε θρίλερ, ενώ δέχθηκε προτάσεις για άλλες δύο ταινίες!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Μαρία Λόη θα υποδυόταν μία μαγείρισσα, όμως, τα σχέδια άλλαξαν: «επειδή ο σκηνοθέτης με είδε διαφορετικά και του άρεσα, τελικά έκαναν έναν άλλο ρόλο στην ταινία τρόμου», δηλώνει η ίδια στην «Espresso», προσθέτοντας πως λόγω συμβολαίου δεν μπορεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Την ημέρα των γυρισμάτων βρίσκονταν στο στούντιο και κ��νηγοί ταλέντων, που πλησίασαν την Μαρία Λόη και την ρώτησαν… πόσα χρόνια ασχολείται με την υποκριτική! «Μου πρότειναν να παίξω σε άλλες δύο ταινίες αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω», λέει η μαγείρισσα, που παρακολουθήσαμε στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτό τον καιρό, όπως έχει γράψει το star.gr, η μαγείρισσα μυεί τους Αμερικανούς στην ελληνική κουζίνα, μέσω της εκπομπής «Cooking At Loi» του δικτύου PBS, ενώ οι συνταγές της «μάγεψαν» την Oprah Winfrey, που την φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από επεισόδιο του «Cooking At Loi»