Βροντερό ΟΧΙ είπαν οι έλληνες ηθοποιοί που ζουν, εργάζονται και κυνηγούν το όνειρο τους στο εξωτερικό.

Στράτος Τζώρτζογλου, Χρήστος Βασιλόπουλος, Μαρίνα Σόλωνος, Αλέξια και Κωνσταντίνος Ησαϊας, συναντήθηκαν με παραγωγό αμερικανικού δικτύου, ο οποίος προσπάθησε να τους πείσει να γυρίσουν ένα προκλητικό reality, στο οποίο οι Έλληνες , θα παρουσιάζονται ως καβγατζήδες, οι γυναίκες θα είναι ζηλιάρες, και οι «ζεν πρεμιέ» εριστικοί, να θάβει ο ένας τον άλλον.

Στο ραντεβού με τον παραγωγό πήγαν όλοι οι έλληνες ηθοποιοί, εκτός του Αλέξη Γεωργούλη, που εκείνο το διάστημα βρισκόταν στην Ελλάδα.

Με το που ο παραγωγός τους ανακοίνωσε το concept και τους είπε πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει νούμερα και να υπάρχει ίντριγκα, αμέσως αρνήθηκαν.

Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, εξήγησε πως είπαν όχι, επειδή «θέλουμε να βγάλουμε την αλήθεια μας, αλλά δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον εδώ. Δεν θέλαμε να έχουμε στο σπίτι τις αρνητικές στιγμές, ώστε ο παραγωγός να έχει την πλήρη άνεση να βγάλει τους Έλληνες καβγατζήδες, τις γυναίκες ζηλιάρες, και τους ζεν πρεμιέ ανεγκέφαλους που θάβει ο ένας τον άλλον».

Τέλος, περιγράφει πως κατά τη συνάντηση τους με τον παραγωγό, εκείνος προσπάθησε να τους βάλει φιτιλιές, ρωτώντας τους ποιος απ΄όλους είναι πιο γνωστός στην Ελλάδα και διάφορα τέτοια… ιντριγκαδόρικα.

Αλλα τελικά… δεν έπιασε το κόλπο του.