«Λαχτάρησε» η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη κατά την διάρκεια πτήσης από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, όταν ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβαίνοντες ότι θα ματαιωθεί η προσγείωση.

Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια ένας σμήνος από γλάρους εμπόδισε το αεροπλάνο να βρει τον προορισμό του με αποτέλεσμα να σημειωθούν σκαμπανεβάσματα.

Η δημοσιογράφος, όπως ήταν φυσικό φοβήθηκε αρκετά, όμως κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ετοιμαζόμασταν να προσγειωθούμε και μετά ανέβηκε απότομα εκεί λιγάκι τα χρειάστηκα ομολογώ, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ένα σμήνος από γλάρους ήταν... Ο πιλότος ευτυχώς ήταν έμπειρος και τους απέφυγε. Έκανε κύκλους και μετά προσγειώθηκε ομαλά», είπε στο star.

Η κ. Νικολούλη δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάποιο… ερωτικό ενδιαφέρον. Είναι πολύ ήρεμη και χαλαρή και περνάει καλά με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

«Έχω καλούς φίλους, περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Αυτά δεν μπορείς να τα οργανώσεις. Δεν μπορείς να πεις αύριο θα γνωρίσω δεν ξέρω ποιον. Αν είναι να έρθουν ας έρθουν. Εγώ περνάω καλά. Είμαι καλά με μένα, με τους φίλους μου και περνάμε μια χαρά», είπε συγκεκριμένα, ενώ συνεχίζει τα ταξίδια της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για την προώθηση του βιβλίου της.