Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τουρκικό σίριαλ «Sila»! Μπορεί οι σχέσεις της Sila με τον Μποράν ��α βρίσκονται «στο κόκκινο» και την Sila να κάνει ο,τι μπορεί προκειμένου να του κρύψει την εγκυμοσύνη της, αλλά πολλά μοιραία γεγονότα, θα φέρουν κοντά τους δυο ερωτευμένους.

Η Sila, δεν θέλει με τίποτα να παραδεχτεί το πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγο της και το ότι βαθειά μέσα της θέλει να γίνουν ξανά οικογένεια.

Μάλιστα είναι αποφασισμένη να βρεθεί απέναντι από τη «φυλή» και να την πολεμήσει όσο μπορεί.

Στα ήδη πολλά προβλήματα της, έρχεται να προστεθεί και η απόφαση του Μποράν να προσλάβει άνθρωπο που θα τον βοηθά στα οικονομικά, σχεδιάζοντας τις επαγγελματικές του κινήσεις. Πρόκειται για μια νέα οικονομική διευθύντρια, η οποία κάνει τη Sila να ζηλεύει πολύ.

Ωστόσο, η μοίρα φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Στην προσπάθεια της Sila να τον πάρει από πίσω με το αυτοκίνητο, τρακάρει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, τρομοκρατημένη πως ίσως έχασε το παιδί της. Αλλά δεν λέει τίποτα στον Μποράν και του το κρύβει.

Άλλο ένα γεγονός όμως που ακολουθεί, έρχεται να ενώσει ξανά το ζευγάρι, μιας και η εταιρία όπου εργάζεται η Sila, πιάνει φωτιά.

Η Sila λιποθυμά, και ο Μποράν με το που μαθαίνει το γεγονός, τρέχει και την παίρνει αγκαλιά, μεταφέροντας την αναίσθητη στο νοσοκομείο.

Με το που ξυπνά και τον βλέπει δίπλα της, όλα αλλάζουν και καταλαβαίνει πως οι δυο τους μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή.