Πολλοί από εμάς θα ήθελαν να ακούσουν από κοντά την μαγική φωνή το�� «Britain’s got talent», τη Susan Boile να τραγουδά!

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους γείτονες της. Φαίνονται περισσότερο δυσαρεστημένοι, παρά ενθουσιασμένοι που μένουν δίπλα της!

Σήμερα το πρωί η Teresa Miller, 39ετών και ο σύζυγος της Paul Keaveney, 44, επέβαλαν επίσημη καταγγελία στο Συμβούλιο λέγοντας πως ο θόρυβος που κάνει όταν τραγουδά τους αποτρέπει από το να ακούσουν την τηλεόραση τους!

Ακόμα, αναφέρουν πως «ένα διάστημα την ακούγαμε να τσιρίζει και μερικές φορές να τραγουδά κανονικά πριν κερδίσει στο ριάλιτι, αλλά από τότε που έγινε γνωστή χειροτέρεψε η φωνή της. Είναι τόσο δυνατή που δεν διακρίνεις τα λόγια των τραγουδιών. Πολλές φορές είναι ανυπόφορη. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό εις βάρος της, αλλά σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε. Μερικές φο��ές είναι καλή γειτόνισσα, άλλες πάλι είναι άθλια».

Μόλις τελείωσε το «Britain’s Got Talent» το 2009, η Boyle, 51ετών μετακόμισε σε μια βίλλα στο Blackburn που κόστιζε 300.000 £, αλλά έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στο παλιό της σπίτι.