​Την γνωρίζετε ως δημοσιογράφο ελεύθερου ρεπορτάζ και ως παρουσιάστρια του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του Star. H Κατερίνα Παπακωστοπούλου σε συνέντευξη της μιλά για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα στο κομμάτι των media, για το lifestyle σήμερα, αλλά και για τις νέες συνθήκες μετά το διαζύγιο με το σύζυγο της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

θεματολογία του δελτίου του Star είναι όλο και πιο κοντά όλο και πιο κοντά στην καθημερινότητα του πολίτη και στα προβληματα του αλλά και στις πολιτικές εξελίξεις που το τελευταίο διάστημα ήταν ραγδαίες." αναφέρει η δημοσιογράφος σχετικά με το σταθμό στον οποίο εργάζεται και συπληρώνε��: " Όλοι π΄ρεπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα ζωής".

Σχετικά με το πολυσυζητημένο "lifestyle" η ίδια αναφέρει: "Θεωρώ ότι το Lifestyle είναι κομμάτι της ζωής μας θα το θέλουμε πάντα και οι μετρήσεις δείχνουν ότι θα το θέλουν και οι τηλεθεατές."

Τέλος, αποκαλύπτει και τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή, αφού μετά το πρόσφατο διαζύγιο της, καλείται να μεγαλώσει μόνη της την 7χρονη κόρη της, ωστόσο η ίδια λέει σχετικά μ'αυτό: "Δεν μεγαλώνω μόνη ένα παιδί. Μεγαλώνω από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου. Είμαστε πολύ δεμένοι, τον αγαπώ πολύ και κάνουμε πράγματα κοινά με γνώμονα το καλό και την ηρεμία του παιδιού.Είμαι τυχερή που τον έχω στη ζωή μου."

Όσο για ��ο μέλλον... "θα δείξει..." επισημαίνει η ίδια.