Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης με αφορμή την κουβέντα που είχε στο στούντιο για τα γενόσημα φάρμακα.

Εκεί λοιπόν που συζητούσε με τον καλεσμένο του και έλεγε ότι πολλά από τα γενόσημα είναι αποτελεσματικά την πέταξε την βόμβα:

«Εμείς λέμε και ξαναλέμε τα εξής: Δεν βάζουμε θέμα αμφιβολίας εάν είναι αποτελεσματικά τα γενόσημα ή όχι. Είναι και παραείναι πολλά από αυτά. Εγώ με γενόσημα θεραπεύομαι. Μ’ ένα έμφραγμα που πέρασα εδώ πριν από πέντε χρόνια. Και μάλιστα δεν έλειψα ούτε μισή ώρα από τη δουλειά μου. Έπαθα το έμφραγμα, πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μπαλονάκι και ξαναγύρισα. Δευτέρα ήμουν εδώ στη δουλειά μου», είπε με νόημα ο παρουσιαστής.

Μάλιστα η επισήμανση αυτή διόλου τυχαία δεν είναι, μιας και όπως έχουμε ξαναγράψει ο παρουσιαστής βρίσκεται στην κυριολεξία στον αέρα, χωρίς συμβόλαιο και χωρίς να ξέρει τι ακριβώς θα κάνει του χρόνου.

Με την αποκάλυψη λοιπόν αυτή, θέλησε να περάσει και το μήνυμά του στα ανώτατα στελέχη του ΑΝΤ1, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το τηλεοπτικό του μέλλον.