Ο Αντώνης Σρόιτερ σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, το συμβόλαιο του με τον Alpha και την προσωπική του ζωή.

Για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη δήλωσε πως «ο σεβασμός είναι κάτι το οποίο κερδίζεται δεν επιβάλλεται. Το λέω όχι μόνο για τον κύριο Κασιδιάρη, αλλά για όλους. Λυπάμαι που αντέδρασε έτσι, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει έναν τρόπο σκέψης και με αυτό που έκανε στα μάτια αυτών οι οποίοι σκέπτονται έπεσε πολύ»!

Όσο για την αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη υποστηρίζει πως «τι να κάνει; όταν συμβαίνουν αυτά στο στούντιο λογικό είναι να αιφνιδιαστείς. Εύχομαι να μη τύχει σε κανέναν συνάδελφο. Δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσει. Δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο».

Το συμβόλαιο του όπως σας έχουμε γράψει και στο star.gr ανανεώθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο ίδιος δηλώνει πως «για δυο ακόμα χρόνια, ως τον Σεπτέμβρη του 2014 θα βαρεθείτε να με βλέπετε».

Όσο για το αν θα έκανε μια πρωινή εκπομπή, ο ίδιος δηλώνει πως «δε νομίζω ότι είμαι πρωινός τύπος για να έκανα μια πρωινή εκπομπή». Ενώ προσθέτει πως «δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν τηλεοπτικά με σύντροφο μου».

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει πως «δεν παίρνω χάπι ευτυχίας κάθε φορά πριν βγω στο δελτίο. Έχω κάνει δελτίο άυπνος, κουρασμένος, με καλή , κακή ψυχολογία .Μέσα στη ζωή είναι όλα. Βάζεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή και κάνεις τη δουλειά σου».

Όσο για τα προσωπικά του είπε ότι «τα τελευταία χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά υπόσχομαι ότι θα έχω περισσότερο χρόνο για την προσωπική μου ζωή και έχω αποτύχει παταγωδώς».