Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Άση Μπήλιου μίλησε για… την Ελένη Μενεγάκη. Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας πιστεύει ότι η Ελένη έχει άστρο.

«Ναι, το πιστεύω. Θεωρώ ότι η Ελένη είναι πολύ έξυπνη και ότι ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να χειρίζεται καταστάσεις. Πιστεύω ότι έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις, τις έχει διαχειριστεί ιδανικά και αυτό φαίνεται στον χρόνο. Τη στιγμή που συμβαίνει κάτι, πιθανότατα να μην μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος το διαχειρίζεται σωστά ή όχι. Όμως η μέχρι τώρα πορεία της έχει δείξει ότι η διαχείρισή της σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν άψογη. Άρα θα έλεγα ότι ένας άνθρωπος που τα καταφέρνει τόσα πολλά χρόνια σε μια αρένα αιμοδιψή όπως είναι η τηλεόραση, αν μη τι άλλο, έχει ικανότητα. Πέρα από την τύχη που μπορεί να έχει. Χρειάζεται και η τύχη, την οποία έχει η Ελένη, χρειάζεται όμως και ικανότητα. Με το ένα από τα δύο δεν προχωράς» λέει.

Πώς είναι ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της; «Είναι αρκετά απαιτητική από τους συνεργάτες της, γιατί είναι και η ίδια απαιτητική από τον εαυτό της. Θεωρώ όμως ότι αναγνωρίζε�� αυτό που κάνει ο άλλος και ότι είναι αρκετά δίκαιη στον τρόπο που το διαχειρίζεται. Σε ό,τι αφορά εμένα, έτσι; Γιατί δεν μπορώ να ξέρω πώς είναι η Ελένη με τους άλλους. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπική επαφή. Στην επαφή μου με την Ελένη εγώ νιώθω ότι αναγνωρίζει τη δουλειά μου, είναι αρκετά δίκαιη και δεν έχω να της προσάψω κάτι», λέει η γνωστή αστρολόγος, ενώ αποκαλύπτει ότι η Ελένη έχει μεγάλη αγάπη για την αστρολογία.

«Ακριβώς επειδή έχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο, της αρέσει να ασχολείται, της αρέσει να διαβάζει, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και σε μία άλλη γλώσσα με την Ελένη: τη γλώσσα της αστρολογίας. Αυτό εμένα μου δίνει χαρά, γιατί καταλαβαίνει και δεν χρειάζεται να της εξηγώ πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή έχει βασική γνώση. Από κει και έπειτα, έχουμε μια πολύ καλή επαφή και νομίζω ότι φαίνεται κιόλας».

Πάντως, η γνωστή αστρολόγος δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει ότι ανανέωσε το συμβόλαιο της και για τα δύο προγράμματα, στα οποία εμφανίζεται.