Τελευταία εκπομπή σήμερα και για τη Μαρία Μπεκατώρου, που μπορεί να στεναχωριέται που τελείωσε η σεζόν, όμως το περίμενε και με αγωνία γιατί όπως είπε είχε ανάγκη να ξεκουραστεί.

Όπως είπε η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αφού εκτός από την εκπομπή της στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έκανε και το Junior Master Chef και πήρε πολύ θετικά σχόλια.

Του χρόνου πάντως η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

«Θα είμαι και του χρόνου στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δε θα την αλλάξω την εκπομπή, τι αλλαγές να κάνουμε τώρα; Δεν ξέρω όμως αν θα είμαι στην ίδια ώρα γιατί και την αλλαγή πέρσι την έμαθα τέλη Αυγούστου», είπε.

Όσο για τα όσα ακούγονται ότι θα αναλάβει το πρωινό του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέει:

«Με τον Γρηγόρη είμαστε φίλοι. Δεν ξέρω αν ο Γρηγόρης θα μετακομίσει στον ΑΝΤ1, ούτε το έχω ακούσει. Εγώ ανήκω στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Θα’ θελα πολύ κάποια στιγμή να κάναμε εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη, τώρα όμως οι εποχές είναι τόσο δύσκολες που νομίζω ότι, ό,τι και να ακούγεται, κι ότι κι αν λέγεται, αν δεν είναι κάτι χειροπιαστό και σίγουρο δεν μπορείς να πάρεις τίποτα στα σοβαρά. Είναι πολύ ρευστά τα πράγματα. Η χρονιά που έρχεται είναι πάρα πολύ δύσκολη».

Η Μαρία Μπεκατώρου όμως έδωσε απαντήσεις και για το αν έχει προτάσεις για του χρόνου.

«Προτάσεις είχα στο παρελθόν. Τώρα ανήκω στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και ανήκω και στο MEGA, όπου σέβομαι και εκτιμώ όλους τους ανθρώπους εκεί που με αγκάλιασαν με τόση αγάπη και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, που σημαίνει ότι μακάρι να μπορέσουμε στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε», είπε.