Για την κόρη της, τον σύζυγό της, αλλά και τα σχέδιά της για το επαγγελματικό της μέλλον μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε λοιπόν ότι στις 15 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά τα πρώτα γενέθλια της κόρης της έχει προγραμματιστεί η βάφτισή της που θα είναι ένα τρικούβερτο γλέντι, αφού θα γιορτάσουν και το όνομά της και τα γενέθλιά της.

Βέβαια η Κατερίνα Καραβάτου δεν μας αποκάλυψε και πάλι το όνομά που έχουν διαλέξει για τη μικρή, αφού αυτό θέλουν να ακουστεί πρώτη φορά στην εκκλησία.

«Δεν είναι μυστικό το όνομα. Απλά θέλουμε να ακουστεί πρώτη φορά στη βάφτισή της. Εμείς πάντως τη μικρή τη φωνάζουμε με το όνομά της», είπε.

Όσο για ένα δεύτερο παιδί, η παρουσιάστρια είπε ότι αν και είναι ακόμα νωρίς, όλα είναι πιθανά.

«Ο ρόλος της μαμάς, είναι ένας ρόλος που μου χαρίστηκε που δεν ήξερα και κάποια στιγμή πίστευα ότι μπορεί και να μην το βιώσω και είμαι πασίχαρης που μου δόθηκε αυτό το δώρο», είπε.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε όμως και για το επαγγελματικό της μέλλον.

«Κάνω συζητήσεις. Όλοι οι επαγγελματίες κάνουμε συζητήσεις. Και σχέδια κάνω, αλλά επειδή οι εποχές είναι δύσκολες θα ήθελα να μην πω οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, αλλά όταν είναι να γίνουν τα πράγματα, να ανακοινωθούν και επισήμως. Πάντως νομίζω ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες θα υπάρξουν πράγματα, θα γίνουν πράγματα και μακάρι να γίνουν τόσα, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι που είναι εκτός να μπορέσουν να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει, να μπορέσουν να αισθανθούν ξανά δημιουργικοί», είπε.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για το αν θα κάνει πρωινό, μεσημεριανό ή ότιδή��οτε άλλο, αρκεί να βρει ανθρώπους που μπορεί να συνεργαστεί για να δημιουργήσουν όμορφα πράγματα.

Δεν απέκλεισε μάλιστα να κάνει κάτι μαζί με το σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, αφού όπως είπε έχει δεχθεί πρόταση για να κάνουν κάτι μαζί.