Μες στα κέφια και την καλή χαρά ξεκίνησε η τελευταία εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», ενόψει και της γιορτής του Παύλου Σταματόπουλου.

Με το καλημέρα ξεκίνησαν τα τραγούδια-επιλογές του Χρήστου Φερεντίνου για τον εορτάζοντα Παύλο, ενώ σ��νέχισε αφιερώνοντας και στους υπόλοιπους παρουσιαστές κομμάτια.

Το αποκορύφωμα ήταν στην επιλογή κομματιού της Σίσσυς, καθώς της αφιέρωσε τους στίχους «σ’ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει, για τις μέρες που μου δωσες να ζω, για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δεν σου είπα πόσο σ’ αγαπώ»!

Η παρουσιάστρια χάρηκε ακούγοντας το και είπε πως «δεν κλαίω στην τηλεόραση. Τι γλυκό και συγκινητικό αυτό που έκανε(ο Χρήστος). Η τελευταία μέρα πάντα έχει μια ιδιαίτερη συγκίνηση και φόρτιση. Είμαστε περίεργα, χαρούμενα. Ξεκινάνε και οι διακοπές είχαμε και μια πολύ ωραία χρονιά, αλλά φορτίζεσαι συναισθηματικά». Και ευχαρίστησε τον Χρήστο, λέγοντας «ευχαριστούμε πολύ για τις αφιερώσεις. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι λίγο ιδιαίτερη, λίγο φορτισμένη, αλλά παρ’ όλα αυτά έχουμε πολύ ωραίους φίλους, καλεσμένους»!

Ο Φερεντίνος κάνοντας χιούμορ τους είπε «και τώρα που είπαμε αυτά φαντάζεστε να μας πουν κάντε άλλη μια εβδομάδα εκπομπή»;

Και όλοι μαζί άρχισαν να γελάνε..

Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου είπε «τελευταία μέρα σήμερα πως πέρασε ένας χρόνος. Περάσαμε πολύ ωραία»...

Η Λίτσα Πατέρα αποχαιρέτησε το κοινό λέγοντας «αυτή την πολύ σημαντική μέρα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είσαστε μαζί μας τόσα χρόνια και γενικά για την αγάπη σας. Εύχομαι να περάσουμε ένα καλό καλοκαίρι. Με πολλή αγάπη σας αφήνω και ευχαριστώ για όλα»..

Τα τελευταία λεπτά της εκπομπής, ο Φερεντίνος είπε πως «ήρθε η ώρα των αποχαιρετισμών και δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς». Ο καθένας ευχαρίστησε ξεχωριστά τον κόσμο και την ομάδα του ΑΝΤ1, ενώ η Χριστίνα Πολίτη είπε «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» και ο Χρήστος της απάντησε «έλα σοβαρευτείτε, εντάξει δεν ξέρει κανείς τίποτα»..

Και έκλεισα ντην εκπομπή Χρηστίδου-Φερεντίνος λέγοντας «ευχαριστούμε τον Αντένα για την εμπιστοσύνη, τον Γιάννη Λάτσιο και τους υπόλοιπους παράγοντες».