Τα στελέχη του Mega είχαν πει από τον Απρίλιο στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πως θέλουν να ανανεώσουν για την επόμενη σεζόν και το ζευγάρι να συνεχίσει να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήγαν στα γραφεία του Mega , όπου και συνάντησαν τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Πέτρο Μπούτο.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 2 ώρες, αφού και οι δυο πλευρές ήταν θετικές. Αποφάσισαν να γίνουν κάποιες περικοπές στα οικονομικά της εκπομπής, κυρίως σε τεχνική υποστήριξη, βραδινά συνεργεία και κάποια link για ζωντανές συνδέσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Οι δυο παρουσιαστές δεν ήθελαν να γίνουν απολύσεις προσώπων , οπότε και έπεσε «ψαλίδι» σε τεχνική υποστήριξη. Το «κούρεμα» δεν γλίτωσαν Λιάγκας-Σκορδά, οι οποίοι δέχτηκαν μια μείωση της τάξης του 5-10%..

Εν τέλει, έδωσαν τα χέρια και μένει μονάχα να αποφασίσουν τις αλλαγές που θα γίνουν τη νέα σεζόν.

Σίγουρα θα συνεχίσουν, η Βίκυ Παγιατάκη, ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Τάσος Θεοδώρου και η Σάσα Σταμάτη.