Για τη χρονιά που πέρασε μίλησε ο Μάκης Πουνέντης στη Χριστίνα Πολίτη, χαρκτηρίζοντάς την άκρως κουραστική, αλλά και επιτυχημένη δεδομένων των συνθηκών.

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς τόνισε ότι φέτος μέσω της δισκογραφικής που διευθύνει συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες.

Εξέφρασε μάλιστα και ένα παράπονό του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για τους καλλιτέχνες τις επιτυχίες τις απολαμβάνουν μόνο οι ίδιοι, ενώ τις αποτυχίες τις μοιραζόμαστε και πολλές φορές είμαι μόνο εγώ υπεύθυνος γι’ αυτές».

Από τα live που απόλαυσε φέτος ήταν αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη και της Άννας Βίσση, το οποίο πήγε να παρακολουθήσει πέντε φορές, τονίζοντας ότι η τραγουδίστρια τα έδινε όλα για έξι ολόκληρες ώρες.

Ο Μάκης Πουνέντης μίλησε ακόμα και για τη φιλία του με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν έχω πάρα πολλά νευρά, πηγαίνω για μία ώρα στην Αννίτα και τον Νίκο να πιω ένα καφέ».

Τόνισε επίσης ότι δεν είναι και μεγάλος fan του Σάκη Ρουβά, όμως παραδέχεται το γεγονός ότι όπου εμφανίζεται κάνει επιτυχία, ενώ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είπε ότι αν και φέτος περίμενε να κάνει μεγάλη επιτυχία, τελικά το cd του δεν ήταν αυτό που έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει.

Αυστηρός ήταν με την Έλενα Παπαρίζου για την οποία είπε ότι δεν έχει επενδύσει πάρα πολύ στην καριέρα της φέτος.

Τέλος δήλωσε ότι είναι ψώνιο και του λείπει πολύ η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει καθόλου προσωπική ζωή και γι’ αυτό ευθύνεται ο ίδιος.