Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε σήμερα η Μαρία Μενούνος, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε να δουλεύει όταν ήταν 13 ετών.

«Οι γονείς μου ήρθαν στην Αμερική για καλύτερη ζωή. Όταν γεννήθηκα έπρεπε να πάμε στη δουλειά με τους γονείς μου γιατί δεν είχαν χρήματα για νταντά, κι έτσι από τη στιγμή που μπορούσα να βοηθήσω, βοήθαγα κι εγώ τη μητέρα μου που καθάριζε νυχτερινά κέντρα, σφουγγαρίζοντας πατώματα», είπε η Μαρία.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι δούλευε για έξι ολόκληρα χρόνια ως σερβιτόρα σε γνωστό ταχυφαγείο, ενώ δηλώνει τυχερή που από μικρή έζησε αυτές τις δυσκολίες.

«Καλύτερα που ήταν έτσι τα πράγματα, γιατί έμαθα πώς να δουλεύω σκληρά και τι είναι η οικογένεια, αφού ήμασταν συνέχεια μαζί», είπε.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ακόμα ότι στο Γυμνάσιο ήταν 20 κιλά βαρύτερη από το κανονικό της, αφού έτρωγε πολλά γλυκά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον σύντροφό της Kevin.

«Είναι πολύ καλός, είναι έξυπνος, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θα ήμουν εκεί που είμαι χωρίς τον Kevin, γιατί είναι εκείνος που τα κάνει όλα πίσω από τις κάμερες. Δουλεύει τόσο σκληρά για να είμαι εγώ χαρούμενη και φροντίζει για να γίνουν όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα», τόνισε.

Όμως οι γονείς της όταν έμαθαν ότι έχει σχέση μαζί του δεν χάρηκαν καθόλου. Αντίθετα σταμάτησαν και να της μιλούν, αφού πάντα ονειρεύονταν ότι θα παντρευτεί Έλληνα.

«Οι γονείς μου όταν έμαθαν ότι έχω σχέση με τον Kevin δεν μου μιλούσαν. Ήθελαν να παντρευτώ Έλληνα, αλλά όταν τον γνώρισαν καλύτερα τον αγάπησαν», είπε.

Όσο για γάμο;
Τα παιδιά είναι πολύ busy, όμως η Μαρία αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό το συζητούν πολύ σοβαρά με τον καλό της για να βάλουν και τον γάμο στο πρόγραμμα.