Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τους παρουσιαστές που θα πάρουν τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο στο Πρωινό ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, από τις 07:00 – 09:00 θα αναλάβουν το φορτίο της ενημέρωσης η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ενώ όλα δείχνουν ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή για να αναλάβει το πρωινό μετά τις 11:00.

Το μόνο που προβληματίζει τον ΑΝΤ1 είναι ο κύριος που θα είναι μαζί με τη Σταματίνα, με το Σπύρο Σούλη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να είναι οι επικρατέστεροι.

Κι ενώ στον ΑΝΤ1 ψάχνονται τα κλείσουν το καλοκαιρινό πρωινό, στο MEGA, ο Άκης Πετρετζίκης τα βάζει με τη Βέφα Αλεξιάδη.

«Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να σταματήσει όταν άλλαξε ο τρόπος μαγειρικής σκέψης στην Ελλάδα και να φύγει ως το Νο1, όπως δηλαδή ήταν, όταν την γνωρίσαμε. Στην τηλεόραση πρέπει να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σταματήσεις. Δυστυχώς οι περισσότεροι τηλεοπτικοί αστέρες όταν έφτασαν στην κορυφή δεν σταμάτησαν, με αποτέλεσμα να τους βλέπεις μ��τά και να θέλεις να αλλάξεις κανάλι», είπε.