Συγκινημένη as usual αποχαιρέτισε το κοινό η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που έριξε αυλαία για την σεζόν το βράδυ της Πέμπτης. «Είναι το τελευταίο χειροκρότημα, η τελευταία καληνύχτα», είπε η παρουσιάστρια, που θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη νέα σεζόν.

Αφού άνοιξε το τελευταίο πακέτο, η παρουσιάστρια –που προ ημερών πήρε το «ok» για του χρόνου- κάλεσε τους ανθρώπους που δουλεύουν στο «Πάμε Πακέτο» να μπουν στο πλατό και τους ευχαρίστησε.

«Είναι το τελευταίο χειροκρότημα για φέτος και είναι η τελευταία καληνύχτα πριν πούμε καλό καλοκαίρι. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω που μοιραστήκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα και αυτή τη χρονιά, αυτή τη διαρκή και αδιάλειπτη χρονιά του "Πάμε Πακέτο", που ήταν δυνατή γιατί ήσασταν κι εσείς μαζί μας, γιατί μας δίνατε από τη δική σας δύναμη, το δικό σας κουράγιο και τη δική σας θετική σκέψη. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας τη στέλνετε το επόμενο διάστημα. Θέλω να σας ευχηθώ τα καλύτερα», είπε προς το κοινό η Βίκυ Χατζηβασιλείου και κατέληξε: «ευχαριστούμε πολύ! Όλα τα άλλα τα άλλα διεκδικούμε και θα έρθουν».